GreenHouse: Τριημερο επιχειρηματικοτητας στην Καβαλα

Το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου από το πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών VentureGarden

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών VentureGarden, διοργανώνει στην Καβάλα το δωρεάν εντατικό τριήμερο επιχειρηματικότητας GreenHouse, από τις 13 έως και τις 15 Νοεμβρίου. Στόχος της όλης διοργάνωσης να λειτουργήσει σαν ένα «θερμοκήπιο ιδεών», να εξοικειώσει δηλαδή τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.
 
Το GreenHouse διοργανώνεται από το VentureGarden, ένα ανοιχτό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, το οποίο υλοποιείται από το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI), ενώ φιλοξενείται από το Επιμελητήριο Καβάλας.
 
Κατά τη διάρκεια του τριήμερου σεμιναρίου, οι επιχειρηματικές ιδέες των συμμετεχόντων θα εξεταστούν σε βάθος, ενώ στο τέλος θα ετοιμαστεί για την κάθε μία, μία τελική παρουσίαση (pitch). Οι συμμετέχοντες με τις καλύτερες ιδέες θα μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως (distance learning) τον επόμενο κύκλο του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος του VentureGarden.
 
Το VentureGarden μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένους κύκλους, μέσω του οποίου νέοι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας και να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου.
 
Η ομάδα του VentureGarden μέσα από την πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκομίσει μέσα από την υποστήριξη 140 και πλέον επιχειρηματικών ιδεών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα μεταφέρει στους συμμετέχοντες του GreenHouse την πολύτιμη γνώση της. Παράλληλα, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και επιχειρηματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την δική τους εμπειρία και οπτική.
 
Το GreenHouse απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα καθώς και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, ανεξάρτητα από ηλικία ή φάσμα οικονομικής δραστηριότητας.
 
Info
 
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 11 Νοεμβρίου στην σελίδα www.venturegarden.gr/el/greenhouse, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2310 398 347 (10πμ – 4μμ).
 
Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική είτε ομαδική, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή ομάδας προϋποθέτει ότι κάθε μέλος της που θέλει να παρακολουθήσει θα υποβάλλει ξεχωριστά αίτηση συμμετοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.