Great Gods: Ιδρυση νεου καινοτομου διαδικτυακου τουριστικου γραφειου στη Σαμοθρακη

Ψήφος εμπιστοσύνης στην αειφόρο ανάπτυξη του νησιού

Στα καλά νέα του φετινού καλοκαιριού ανήκει η έναρξη λειτουργίας ενός καινοτόμου διαδικτυακού τουριστικού γραφείου στην Παλαιόπολη Σαμοθράκης με το διακριτικό τίτλο Great Gods (e-Services).

Στόχος της επιχείρησης είναι η άρτια ενημέρωση και προσέλκυση τουριστών όλο το χρόνο, η δημιουργία νέων, αειφόρων τουριστικών πακέτων Φιλοξενίας, τοπικής εμπειρίας καθώς και επαγγελματικών συνεδρίων. Η ομάδα του Great Gods εμπνέεται από τις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας, της καινοτομίας και της αειφορίας.

Οραματίζεται να συνδράμει σταδιακά στην ψηφιακή μετάβαση της τουριστικής βιομηχανίας στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και στην Ελλάδα γενικότερα. Για το λόγο αυτό, ήδη λειτουργεί πιλοτικά η καινοτόμος υπηρεσία «Book Me Now» μέσω του site www.greatgods.gr. Μέσα από την υπηρεσία αυτή, ο Φιλοξενούμενος ενημερώνεται για τις προσφερόμενες τοπικές εμπειρίες, επιλέγει και αγοράζει τις υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό του τηλέφωνο! Το “Book Me Now” θα εμπλουτιστεί και θα είναι πλήρως λειτουργικό για την τουριστική σεζόν του 2022.

Παναγιώτης Καμπούρογλου: «Θέλουμε η Σαμοθράκη να συνεχίσει να θέλγει»

«Το γεγονός της ίδρυσης τουριστικού γραφείου εν μέσω της πανδημίας στη Σαμοθράκη αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης του Νησιού των Μεγάλων Θεών. Με την επένδυσή μας στοχεύουμε στην αειφόρο ανάπτυξη του Νησιού των Μεγάλων Θεών. Θέλουμε η Σαμοθράκη να συνεχίσει να θέλγει και τις επόμενες δεκαετίες με την υπέροχη φύση της, την πολιτιστική κληρονομία της, την εξαιρετική κουζίνα και το Ευ ζην γενικότερα. Εργαζόμαστε ήδη συστηματικά για τη δημιουργία συνεργειών με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, ώστε η τοπική κοινωνία να είναι συμμέτοχος στην επιτυχία του εγχειρήματος. Παράλληλα, έχουμε ήδη ξεκινήσει την εκ βάθρων ανακαίνιση του κτιρίου που θα στεγάσει την έδρα των Great Gods στην Παλαιόπολη, σε απόσταση αναπνοής από τον αρχαιολογικό χώρο των Μεγάλων Θεών. Με πλήρη σεβασμό στην ιστορικότητα του τόπου, υλοποιούμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ενεργειακά αποδοτικό, έξυπνο αλλά και πλήρως προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ φιλόξενο χώρο συνάντησης, ενημέρωσης και εργασίας. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια για την ενίσχυση του επιχειρηματικού μας πλάνου μέσα από το Δράση «Ενίσχυση για την Ίδρυση Επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020», δήλωσε ο Παναγιώτης Καμπούρογλου, ιδρυτής του τουριστικού γραφείου Great Gods (e-Services).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.