GRÃOS DE CAFÉ: Ο καφες που φτιαχνεται με αγαπη 

Καφές, snacks, donut, sandwich και άλλα πολλά που θα σας ξετρελάνουν

Είσαι στην Κομοτηνή και θέλεις καφέ; Τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου 19 και στην φιλόξενη γωνιά του GRÃOS DE CAFÉ.

Στο GRÃOS DE CAFÉ το προσωπικό θα είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το βράδυ. Εκεί θα βρείτε εκλεκτά χαρμάνια καφέ διαλέγοντας το δικό σας μέσα στις πολλές επιλογές που έχει.

Για εσάς όμως που δεν είστε λάτρεις του καφέ στο GRÃOS DE CAFÉ θα βρείτε ποικιλία και άλλων ροφημάτων που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας και μπορείτε να τα συνδυάσετε ιδανικά με διάφορα snacks, donut, sandwich.

Όλα τα παραπάνω οφείλονται στην μεγάλη αγάπη που έχει για τον καφέ οι νεαροί ιδιοκτήτες του GRÃOS DE CAFÉ  Γιώργος και Κωνσταντίνος Φεγγούλης καθώς προέρχονται από οικογένεια που ασχολείται με το  εμπόριο  του καφέ. Αυτή η εμπειρία είναι που τους ώθησε σε νεαρή ηλικία ακόμη να κάνουν τα δικά τους πρώτα βήματα στο επιχειρείν. Ένα τόλμημα που αποδείχθηκε πολλαπλώς ωφέλιμο, αφού όπως εκμυστηθεύθηκε, ο Κωνσταντίνος τον ώθησε να ωριμάσει, έμαθε να επικοινωνεί καλύτερα με τον κόσμο, να μπορεί να διαχειρίζεται τα οικονομικά αλλά και το άγχος που δημιουργείται από τις καθημερινές υποχρεώσεις. 

Οι βλέψεις της οικογένειάς είναι να γίνει Franchise και να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

GRÃOS DE CAFÉ λοιπόν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.