Γιορτη σοκολατας

«Το Σπίτι του γλυκού» άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και φιλοξένησε μια από τις γλυκότερες εκδηλώσεις, που κέρδισαν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας. Το γνωστό ζαχαροπλαστείο οργάνωσε την εκδήλωση, προκειμένου να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με την ελβετική Βιομηχανία Felchin και την χρήση πλέον της ελβετικής σοκολάτας, η οποία έχει βραβευτεί το 2006 ως η καλύτερη σοκολάτα του κόσμου από την ιταλική ακαδημία σοκολάτας. Η ποικιλία του κακάο, από την οποία παράγεται η σοκολάτα αυτή, αποτελεί μόλις το 3% της παγκόσμιας παραγωγής, κάτι που την κάνει ακόμη πιο περιζήτητη σε όλον τον κόσμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν υπέροχα γλυκίσματα, φτιαγμένα από τη συγκεκριμένη σοκολάτα, ενώ μπορούσαν και εκείνη των ώρα να δημιουργήσουν το δικό τους γλύκισμα, με φρούτα και ξηρούς καρπούς και φρέσκια, ζεστή σοκολάτα.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Ανδρέας Καλούδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, «πρόκειται για ένα είδος σοκολάτας με ιδιαίτερο άρωμα και ξεχωριστή γεύση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν στο «σπίτι του γλυκού», σε επιλεγμένα όμως προϊόντα, επειδή πρόκειται για ένα σπάνιο είδος καρπού κακάου. Η τιμή θα ήταν υψηλή, για να χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα». Παρ’ ότι ο καιρός δε βοήθησε την εκδήλωση, εντούτοις ο κόσμος τίμησε τους διοργανωτές. Γι΄ αυτό και κ. Καλούδης έσπευσε να τους ευχαριστήσει και να τους υποσχεθεί και για καινούργιες ευχάριστες και γλυκές εκπλήξεις στο μέλλον. Τέλος, εκτίμησε ότι τα γλυκά έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο των εορτών, που διανύουμε, αφού οι συνήθειες, πλέον, έχουν αλλάξει και τα γλυκά αποτελούν τα καλύτερα δώρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.