Για τριτη φορα στην AGROTICA η EGEM Group

Η επιχείρηση λιπαντικών και μπαταριών από τη Ροδόπη επέστρεψε στην έκθεση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών

Στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων “AGROTICA”, που λαμβάνει χώρα από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, όπως έκανε και τις δύο προηγούμενες εκθέσεις, βρίσκεται η EGEM Group από την Ροδόπη, στο Hall 17, περίπτερο 36, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους στο κοινό από όλη την Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο κ. Εμρέ Μουσταφά, η AGROTICA, ως η μεγαλύτερη έκθεση της χώρας στον αγροτικό τομέα, αποτελεί φυσικό προορισμό για την εταιρεία τους, που διαθέτει λιπαντικά, μπαταρίες, καθαριστικά και άλλα προϊόντα. Για αυτό και συμμετέχουν σε αυτή, σε αναζήτηση νέων πελατών, αλλά και για να συζητήσουν με τους παλιότερους.

Ήδη άλλωστε η εμπειρία τους από τις δύο προηγούμενες εκθέσεις, ήταν πολύ θετική, γιατί στην έκθεση έρχεται πάρα πολύς κόσμος από όλη την Ελλάδα, που περνά και από το περίπτερό τους.

Με αυτό τον τρόπο και οι επισκέπτες γνωρίζουν τα προϊόντα τους, αλλά και οι ίδιοι μαθαίνουν τι απαιτήσεις έχουν και τι ζητάει η αγορά.

Φέτος η έκθεση αντί για τις αρχές του χρόνου, έγινε στο τέλος λόγω των περιορισμών, και είναι η πρώτη AGROTICA μετά την πανδημία, και τόσο η επισκεψιμότητα, όσο και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.