Για την επιχειρηματικη της εξωστρεφεια διακριθηκε η Pharmathen

Στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργάνωσε για τέταρτη φορά η Direction Business Network

Oι επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα στη χώρα, τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για τέταρτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα  Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
 
Παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.
 
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών όπωςαποτυπώνονται στους ισολογισμούς που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Βusiness Reports και περιλαμβάνονται στην έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.
 
Αναλυτικότερα, αρχικά τιμήθηκαν οι Πρωταγωνιστές των Κλάδων, που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία Pharmathen, που εδρεύει στις Σάπες του νομού Ροδόπης, η οποία ξεχώρισε για την επιχειρηματική της εξωστρέφεια.
 
Η Pharmathen, ιδρύθηκε το 1969 και σήμερα αποτελεί πλέον μία ελληνική – πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 85 χώρες, επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, κατέχοντας ισχυρή θέση στον τομέα των γενόσημων (generics) ιδιοσκευασμάτων.
 
Η διοργάνωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018» τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, ενώ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.