Για την Χριστουγεννιατικη αγορα θα αποφανθει το Δημοτικο Συμβουλιο της Κομοτηνης

«Καλύτερο από ποτέ το Άλσος της Αγίας Παρασκευής φέτος» η δέσμευση του Δημήτρη Πολιτειάδη

Επί του καθορισμού των ημερομηνιών έναρξης και λήξης της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής που αναμένεται να λειτουργήσει στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και τα μέλη της επιτροπής διενέργειάς της καλείται να αποφανθεί στην αυριανή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής.

Με την αφορμή συνέντευξής του στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Δημήτρης Πολιτειάδης γνωστοποίησε πως φέτος θα δοθούν 10 θέσεις με κόστος συμμετοχής τα 100 ευρώ, δεσμευόμενος πως φέτος το Άλσος της Αγίας Παρασκευής θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου με τον καλύτερο τρόπο. «Πήραμε πάρα πολλά από την εκδήλωση του street food και φέτος τα Χριστούγεννα στο πάρκο θα γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτόγνωρο για την Κομοτηνή». «Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα λειτουργήσει» συμπλήρωσε, εξηγώντας πως «θα βάλουμε τα σπιτάκια και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν οι επιχειρήσεις». «Οι θέσεις είναι δέκα και νομίζω ότι είναι υποχρέωση όλων μας, όπως και του Δήμου Κομοτηνής, να κάνουμε την πόλη μας πιο εορταστική» ανέφερε ο ίδιος, τονίζοντας πως «την πρώτη χρονιά ίσως οι χρόνοι ήταν πάρα πολύ μικροί και δεν λειτούργησε, ενώ την δεύτερη χρονιά πέρυσι που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο δεν είχε συμμετοχή, γεγονός που δικαιολογώ γιατί ήταν η εποχή που υπήρχε ο κορωνοϊός και οι επιχειρήσεις είχαν προβλήματα».

Ο κ. Πολιτειάδης εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα έχει κανείς αντίρρηση για την Χριστουγεννιάτικη αγορά, τονίζοντας πως ο Δήμος θα κάνει όλες τις υποδομές, ενώ υπογράμμισε πως «με αυτά που θα παρουσιάσουμε φέτος στο πάρκο, θεωρούμε ότι θα κατεβεί περισσότερος κόσμος και οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν όφελος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.