Για δευτερη χρονια The street Fashion Show

Για δεύτερη χρονιά το γυμναστήριο Sports Center και το κέντρο ομορφιάς La vita tebella υπόσχονται στο κοινό της πόλης μας μια ευχάριστη καλοκαιρινή βραδιά με την διοργάνωση αύριο του The street Fashion Show No 2. Πρόκειται για ένα event με άθληση, χορό, τραγούδι αλλά και παρουσίαση της καλοκαιρινής μόδας που για πρώτη φορά διοργανώθηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία. Με βάση αυτή την επιτυχία ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Sports Center και του κέντρου ομορφιάς La vita tebella Χρήστος Πραντσίδης με τη στήριξη επιχειρηματιών της πόλης μας διοργανώνει φέτος το δεύτερο The street Fashion Show αισιοδοξώντας να ξεπεράσει σε επιτυχία και συμμετοχή το πρώτο.

 

Για όσους θυμούνται την περσινή διοργάνωση το στενάκι της οδού Νέστωρος Τσανακλή και συγκεκριμένα ο χώρος μπροστά από το γυμναστήριο Sports Center πλημμύρισε από κόσμο, στην πλειοψηφία τους νέοι, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν μια διαφορετική εκδήλωση. Το άστατο του καιρού δεν πτόησε τους περισσότερους και το ενδιαφέρον του κοινού έμεινε ακμαίο για 5 περίπου ώρες.

 

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για τη δεύτερη διοργάνωση του Street Fashion Show σύμφωνα με τον Χρήστο Πραντσίδη. «Την δύναμη για την συνέχεια την έχουμε βρει από την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, όπου παρά το ψιλόβροχο 2500 Κομοτηναίοι και φοιτητές παρακολουθούσαν την εκδήλωση. Αυτό πραγματικά ήταν μια μεγάλη επιτυχία που μας οδήγησε στην δεύτερη διοργάνωση. Ευελπιστούμε ότι φέτος έχοντας και την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς γεγονός που σημαίνει ότι η διοργάνωση είναι πολύ καλύτερη θα έρθει αρκετός κόσμος. Εξάλλου η είσοδος είναι ελεύθερη».

Η ισχύς εν τη ενώσει

Την όλη εκδήλωση στηρίζουν αρκετές επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης, κάτι που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει ως σύμπραξη επιχειρήσεων. Κατά τον Χρήστο Πραντσίδη αυτή η σύμπραξη ήταν απαραίτητη «προκειμένου να στηριχθεί το το μέρος της εκδήλωσης που αφορά στο Fashion Show, όπου συγκεκριμένα γνωστά μοντέλα από τη Show Biz, άνδρες και γυναίκες, θα συμμετέχουν σε επίδειξη μόδας και άρα εκ των πραγμάτων ήταν μια καλή ευκαιρία για τα καταστήματα της πόλης να ντύσουν τα μοντέλα και να δείξουν τα προϊόντα τους μέσα από αυτή την διοργάνωση. Είναι μια σύμπραξη δυνάμεων σε δύσκολους καιρούς και έτσι θεωρώ ότι πρέπιε να γίνεται από τώρα και ύστερα».

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Η εκδήλωση ξεκινά στις 7:30 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη με το Fitness Fiesta «όπου γυμναστές και γυμνάστριες του γυμναστηρίου Sports Center θα γυμνάσουν το κοινό, όσους θέλουν. Είναι ένα show που τυγχάνει την αποδοχή του κόσμου και ο καθένας μπορεί να βάλει την φόρμα του και να πάρει την πετσέτα του και να γυμναστεί», τονίζει ο Χρήστος Πραντσίδης. Ακολουθεί το Fashion Show, όπου θα παρουσιαστούν οι τελευταίες λέξεις της καλοκαιρινής μόδας στις 10:30 κλήρωση δώρων από τους χορηγούς της εκδήλωσης η οποία κλείνει με τον νεανικό τραγουδιστή Lava που θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό με δικές του επιτυχίες, αλλά και επιτυχίες της εποχής.
«Είναι μια εκδήλωση πολυμορφική που συνδυάζει το Fitness, την μόδα, το θέαμα και την μουσική. Είναι μια εκδήλωση που για μας κλείνει πολύ μια χρονιά με έντονη δραστηριότητα ,όχι μόνο στο να γυμνάσουμε τον κόσμο αλλά και να του δώσουμε ένα έντονο τρόπο ζωής. Είναι μια εκδήλωση στην οποία θα έχουν την δυνατότητα όσοι παραβρεθούν, με τη βοήθεια των χορηγών, να έχουν τα δωρεάν ποτάκια τους, καθότι οι χορηγοί έχουν χορηγήσει τα ποτά και αναψυκτικά, όπως επίσης και γνωστό catering από την πόλη θα τους προσφέρει νόστιμες λιχουδιές», αναφέρει ο κ. Πραντσίδης για να καταλήξει ότι «είναι μια μεγάλη ευκαιρία να περάσει κάποιος ένα βραδινό του Ιουνίου με πολύ θέαμα, για το οποίο θα είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχθούμε, να τους κεράσουμε και να τους διασκεδάσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι καλύτερο στον κόσμο, όχι μόνο σε αυτόν που είναι δίπλα μας αλλά σε όλους όσους θελήσουν να είναι παρόντες και να απολαύσουν θέαμα. Οι πόρτες της εκδήλωσης θα ανοίξουν στ ις 7:30 και θα υποδεχτούν τους πάντες».

Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή εκδήλωση

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.