FUSE

Η πρότασή μας και σίγουρα η πρώτη μας επιλογή αυτό το δεκαπενθήμερο είναι το κατάστημα FUSE στη Βενιζέλου 53. Το πρώτο που θα διαπιστώσετε καθώς θα εισέρχεστε είναι ότι υπάρχει άποψη στο χώρο και στο ντύσιμο που προτείνει. Υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις από το πιο απλό ρούχο έως το εσώρουχο και το παπούτσι και τα very important αξεσουάρ…

H ιδιαιτερότητα του ρούχου έγκειται στην προσαρμοστηκότητά του: μπορείς να ξεκινήσεις μ’ αυτό τη μέρα σου και να καταλήξεις αργά το βράδυ στο αγαπημένο σου club!
Eκφράζει τη νεανική άποψη στο ντύσιμο, με κυρίαρχο στυλ το denim και τη νέα τάση, το funk punk που είναι η κυρίαρχη κατάσταση, το street wear.
“Η γραμμή παίζει ρόλο και το κάθε κορμί έχει το ρούχο του” μας είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος Κλεάνθης Ψημενίδης, “το παντελόνι καμπάνα, το παπούτσι χωρίς κορδόνι και το look διαμορφώνεται με πολλά αξεσουάρ”.
Μάθαμε επίσης ότι και στο γυναικείο και στο ανδρικό ντύσιμο επικρατεί το τζην αλλά όχι στην κλασική του γραμμή. Και βέβαια μπορεί αυτά τα ρούχα να εκφράζουν το κατεξοχήν νεανικό ντύσιμο, όμως, σίγουρα μπορούν να φορεθούν από οποιονδήποτε έχει νεανική διάθεση και τολμά να αλλάζει και να διαμορφώνει το ντύσιμό του σύμφωνα με τις αλλαγές, τις εποχές και τις τάσεις που επικρατούν. Ας μην ξεχνάμε ότι η μόδα έρχεται και παρέρχεται, το προσωπικό μας look όμως το διαμορφώνουμε οι ίδιοι!

Βενιζέλου 53
Υπεύθυνος καταστήματος Κλεάνθης Ψημενίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.