Flip.gr: Στην Ελλαδα η εταιρεια που φερνει την επανασταση στην αγορα και πωληση smartphones και tablets

Γιορτάζει την είσοδό της στηνελληνική αγορά με την καμπάνια “BlackFlipFriday” και μεγάλες προσφορές στις ήδη χαμηλές τιμέςτης

Η Flip εισάγει στην αγορά τηνέννοια του refurbished, δίνοντας ουσιαστικά μια δεύτερη ζωή σε smartphones και tablets

Η Flip έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τελείως ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για την αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών συσκευών. Η καινοτόμαstart-up,που αγοράζει μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά είδηκαι τα επαναφέρει στην αγορά σαν καινούργια, επαναπροσδιορίζει την έννοια του refurbishedγια ταsmartphonesκαι τα tablets, και προσδίδει στις αγοραπωλησίες μας ποιότητα, ευκολία και ασφάλεια.Μάλιστα η είσοδός της Flipστην ελληνική αγορά συμπίπτει με τη φετινή BlackFriday, με αποτέλεσμα μοναδικές προσφορές για τους καταναλωτές και ασύγκριτα χαμηλές τιμές.

Ποια όμως ακριβώς είναι η επανάσταση που φέρνει η Flipστην αγορά των μεταχειρισμένων συσκευών;

Μέσα από το flip.gr,οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ανησυχούνπλέον για την πώληση του παλιού τους τηλεφώνου ή tablet, καθώς η εταιρεία, με την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της, αναλαμβάνει την επισκευή του, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και την επανατοποθέτησή του στην αγορά, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, υπέροχες συσκευασίες και με δύο χρόνια εγγύηση.

Πάνω από 200 μοντέλα smartphones και tablets

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν το flip.gr και να βρουν πάνω από 200 μοντέλα smartphonesκαι tabletsμέσα από μία τεράστια ποικιλία από πασίγνωστα brands. Μάλιστα, για τηφετινή “BlackFlipFriday”, η Flip προσφέρει τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς, με μειωμένες τιμές, μέχρι και -100€,αλλά και smartphone από 19,99€. Στο flip.gr, μπορείτε να βρείτεheroBlackFridayμοντέλα σε πολύ καλή ή και άριστη κατάσταση, όπως iPhone 8 64GBμόνο 99,99€ και iPhone 11 64GB μόνο 299,99.Ακόμα όμως και μετά τη BlackFriday, οι προσφορές στη Flip συνεχίζονται καθώς τη Δευτέρα 27/11 ξεκινά η CyberWeek. Άλλωστε, γιατί να σταματήσετε όταν μπορείτε να συνεχίσετε να κερδίζετε αγοράζοντας;

H Ελλάδα αποτελεί την τέταρτη χώρα όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν refurbished τηλέφωνα, μετά τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία. «Η απόφαση να επεκταθείη Flipστην Ελλάδα προήλθε από την επιθυμία να ανταποκριθεί η εταιρεία στην αυξανόμενη ζήτηση των Ελλήνων καταναλωτών για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε refurbishedsmartphonesκαι tablets. Η εμπειρία που αποκτήθηκε στις  τρεις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ήδηη Flipκαθώς και η γεωγραφική εγγύτητα, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους καταναλωτές εξαιρετική εμπειρία τόσο στις διαδικασίες πωλήσεων όσο και στις διαδικασίες αγοράς. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της αγοράς και την ανοδική τάση της κυκλικής οικονομίας, η εταιρεία αναμένει μια σημαντική επίδοσηπωλήσεων, αντίστοιχη με αυτές των αγορών που δραστηριοποιείται ήδη», δήλωσε η Χρυσάνθη Βαλιανάτου, CountryManager της Flipστην Ελλάδα.

Έως και 67 δοκιμές, χαμηλές τιμές αλλά και εγγύηση ποιότητας

Όλα τα smartphones που πωλούνται στοflip.gr περνούν πρώτα από μια αυστηρή διαδικασία τεχνικού ελέγχου: έως και 67 δοκιμές υλικού, λογισμικού και αισθητικής κατάστασης ώστε το κινητό που φτάνει στον αγοραστή να λειτουργεί άψογα.Στον κάθε αγοραστή smartphoneή tabletη παράδοση γίνεται σε 2-4 μέρες, ενώ προσφέρονται μια σειρά από παροχές, ώστε η αγοραστική εμπειρία να είναι η ίδια με εκείνη της αγοράς ενός καινούργιου κινητού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τιμές έως και 40% χαμηλότερες, εγγύηση 2 χρόνων, υγεία μπαταρίας πάνω από 85%, δωρεάν επιστροφή 30 ημερών και πληρωμή από 3 έως 60 δόσεις. Τέλος, το flip.gr δίνει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω του προγράμματος “BuyNow, PayLater” (BNPL) όπου ο χρήστης μπορεί να πληρώσει σε 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας tbi.

Η πώληση μέσω της Flip είναι επίσης ευκολότερη από τη μετάβαση στο κατάστημα. Ο ενδιαφερόμενος απαντά διαδικτυακάσε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το κινητό του, μαθαίνει αμέσως την αξία τουκαι το παραδίδει στη Flip μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς, κατόπιν συνεννόησης. Οι ειδικοί της Flip το ελέγχουν – στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ρουμανία – , επισκευάζουν ό,τι είναι απαραίτητο και ασχολούνται με ολόκληρη τη διαδικασία της πώλησης. Ανάλογα με τη μέθοδο πώλησης που έχει επιλέξει ο καταναλωτής, θα λάβει τα χρήματά του 1-3 ημέρες μετά τον έλεγχο της συσκευής του ή όταν αυτή έχει πουληθεί (το αργότερο σε 30 ημέρες).

Μπείτε σήμερα στο flip.gr και βρείτε μοναδικές “BlackFlipFriday” προσφορές, σε ήδη χαμηλές τιμές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.