«F@ik Πληροφορικη»

Ένα νέο κατάστημα πληροφορικής έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 14. Ο λόγος για το νέο κατάστημα «F@ik Πληροφορική» που έρχεται να καλύψει όλες σας τις ανάγκες στο κομμάτι της πληροφορικής.

Θιασώτης της λογικής ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες, ο ιδιοκτήτης κ. Αλή Φαϊκ με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής, αποφάσισε όπως δήλωσε στον «ΠτΘ» πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις δικές του δυνάμεις, ανοίγοντας σε πείσμα των καιρών το δικό του κατάστημα.

Στόχος του νέου αυτού καταστήματος είναι η ολοκληρωμένη και πλήρης κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη αλλά και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους, γι’ αυτό και το κατάστημα επενδύει στη διαρκή έρευνα των αναγκών τους με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Βασική διαφορά του «F@ik Πληροφορική» με τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων; Φυσικά η άμεση προσφορά λύσεων και προτάσεων για κάθε πρόβλημα σχετικό με το κομμάτι της Πληροφορικής.

Το κατάστημα προσφέρει προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε απαιτητικούς πελάτες, που θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα και την οικονομία. Μία μεγάλη γκάμα και ποικιλία υλικών, εξαρτημάτων, περιφερειακών και αναλωσίμων όλων των γνωστών και αξιόλογων κατασκευαστών, σε ανταγωνιστικές τιμές και η πολύτιμη τεχνογνωσία, σας περιμένουν για να την αξιοποιήσετε.

Απευθυνθείτε στον κ. Αλί Φαϊκ και βρείτε άμεσα τον κατάλληλο για εσάς ηλεκτρονικό υπολογιστή στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Βρείτε άμεσα τα αναλώσιμα του εκτυπωτή σας ή το κατάλληλο περιφερειακό για τον υπολογιστή σας.

Φροντίστε για την ασφάλεια του υπολογιστή σας ελέγχοντας για ιούς, με καθαρισμό και εγκατάσταση antivirus.

Αν δε δεν το προλάβετε αφήστε τον υπολογιστή σας και το laptop σας στα χέρια του ειδικού, ο οποίος θα σας τον παραδώσει στον χώρο σας σαν καινούργιο.

Info:

• Το κατάστημα «F@ik Πληροφορική» λειτουργεί καθημερινά 8.30 με 15.00

• Απογεύματα κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή από τις 17.30 έως και τις 21.00

• Για περισσότερες πληροφορίες και νέα: www.faik.gr

• Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 25310 72055, 6949212525

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.