Farasopoulos Homeware: Η εμπειρια συναντα την φρεσκαδα της δημιουργικοτητας

Το κατάστημα που έχει καταστεί συνώνυμο των πολύτιμων «σπιτικών» στιγμών μας ανακαινίστηκε

“There is no place like home” λέει η βρετανική παροιμία που έχει αποτελέσει έμπνευση για χιλιάδες καλλιτέχνες ανά την υφήλιο, αλλά και για όλους εμάς, άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο που έχουμε πολλάκις συνταχθεί με το νόημά της.
 
Δεν  υπάρχει κανένα καλύτερο μέρος από το σπίτι, θα μπορούσε να είναι μία πρόχειρη μετάφραση της στα ελληνικά… μια άποψη που ειδικά τα χρόνια της κρίσης κερδίζει συνεχώς έδαφος, μιας και το σπίτι πέραν από τις «παραδοσιακές» έννοιες του καταφυγίου και της στέγης των ωραιότερων, οικογενειακών και μη, στιγμών, αποτελεί πλέον ολοένα και περισσότερο εστία συγκέντρωσης φίλων, γνωστών ακόμα και εργασίας.
 

Μία εστία που προκαλεί  αισθήματα όπως αυτό της ασφάλειας, της ζεστασιάς  αλλά και της έμπνευσης που μπορεί να σου προσφέρει, εξ ου και οι νοικοκυραίοι φροντίζουν για τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 
Και μπορεί οι εποχές και τα στάνταρ σε σχέση με το παρελθόν να έχουν αλλάξει, στην πόλη της Κομοτηνής ωστόσο, υπάρχει μία σταθερά, ήτοι το μέρος εκείνο, που σαν άλλο σύμβουλο, περνάμε την πόρτα του για τη διαμόρφωση του νοικοκυριού μας.
 

Το όνομα αυτού, πλέον μετά και την πρόσφατη ανακαίνιση του καταστήματος, “Farasopoulos Homeware”, το κατάστημα με είδη προικός Φαρασόπουλος που για περισσότερα από 35 χρόνια, αποτελεί σταθμό στην πορεία κάθε νοικοκυράς και κάθε νοικοκύρη για την ενίσχυση του νοικοκυριού και τη δημιουργία ενός σπιτιού που αποτελεί έμπνευση για κάθε δραστηριότητα.
 
Η κ. Αθηνά Χατζηφωτίου έβαλε το «μικρόβιο» στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. Δέσποινα Φαρασοπούλου, οι ιδέες και το όραμα της οποίας πήραν σάρκα και οστά υπό την σχεδιαστική ματιά της αρχιτέκτονα μηχανικού κ. Φωτεινής Τριανταφυλλίδου που υπογράφει την ανακαίνιση.
 

Βασικός πρωταγωνιστής ωστόσο στην ανακαίνιση του καταστήματος και η συνεργάτης της κ. Φαρασοπούλου κ. Κωνσταντίνα Μπακάλη, που ανέλαβαν από κοινού την αναδιάταξη του πλούσιου κόσμου του καταστήματος καθώς και της καθημερινής εξυπηρέτησης κάθε ενός εξ ημών.
 
Με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των λευκών ειδών και των ειδών προικός, το κατάστημα “Farasopoulos Homeware” συνεχίζει να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμική του, χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει ένα κατάστημα με περίοπτη θέση στην καρδιά των Κομοτηναίων, και μη, διατηρώντας επίσης αναλλοίωτη την πίστη τους στην ποιότητα που αξίζει σε κάθε νοικοκυριό.
 

Λευκά είδη και είδη προικός σε πολλά σχέδια, διαστάσεις και χρώματα, επώνυμων επίσης εταιρειών, είδη προικός μωρού και εφήβων που «ντύνουν» ιδανικά τον μικρόκοσμο των σημαντικότερων πρωταγωνιστών της ζωής μας, καθώς και στρώματα με την υπογραφή Φαρασόπουλος και αφροστρώματα Xenia  είναι μόλις κάποια από τα προϊόντα που συνθέτουν τον υπέροχο κόσμο του καταστήματος, τον οποίο μπορείτε να «εξερευνήσετε» δια ζώσης στο κέντρο της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην οδό Ιωαννίνων 7 & Ορφέως.
 
Ένας μικρόκοσμος πηγή έμπνευσης για τον δικό μας «προσωπικό» ιδιωτικό χώρο! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.