«Fabrica» & «Φαρμα Κρεατων»

Από την αρχή της λειτουργίας τους βρίσκονται στις λίστες των πιο έγκυρων ιστοσελίδων για design και περιοδικών γευσιγνωσίας. Ο λόγος για τα εστιατόρια «Fabrica Κρεάτων» και «Φάρμα Κρεάτων» που έχουν εδραιώσει πλέον την παρουσία τους στα γευστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο.
 
Η «νεοταβέρνα» όπως έχει χαρακτηριστεί, «Fabrica Κρεάτων», φιλοξενείται σε ένα ανακαινισμένο κτίριο της δεκαετίας του “50, στο κέντρο της πόλης, το οποίο σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε από τον αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη. Το concept της βασίστηκε στα κρεοπωλεία και στην ελληνική εκδοχή του χασάπη. Η κλασσική αντίθεση άσπρου-μαύρου κυριαρχεί στον χώρο, με την προσθήκη του κόκκινου να τονίζει τον συμβολικό του χαρακτήρα, ενώ τα στρογγυλά ξύλινα τραπέζια με τα σφηνωμένα μαχαίρια και τα φωτιστικά που παραπέμπουν σε φουστανέλες σε βάζουν κατευθείαν στο πνεύμα του κρεοπωλείου.
 
Δίπλα ακριβώς στην Fabrica και συγκεκριμένα στην αυλή της, βρίσκεται και το καλοκαιρινό εστιατόριο «Φάρμα Κρεάτων» που φέρει επίσης ένα πρωτότυπο concept. Σχέδια με χάρτινα άλογα, κότες, αγελάδες και κομμάτια κρέατος που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο και σε συνδυασμό με τα μακρόστενα ξύλινα τραπέζια και τις αχυρόμπαλες δημιουργούν ένα ευφάνταστο σκηνικό φάρμας.
 
Η Μεσογειακή κουζίνα με βάση το κρέας, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα του μαγαζιού, πρωτοστατεί στο μενού του εστιατορίου, ενώ ανανεώνεται συχνά, διατηρώντας όμως πάντοτε τον αρχικό στόχο δημιουργίας του καταστήματος, αυτόν της άριστης ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα είναι Ελληνικά, εξαιρετικής ποιότητας, επιλεγμένα αυστηρά, παραλαμβάνονται καθημερινά και η επεξεργασία τους γίνεται στο κατάστημα.
 
Στόχος της δημιουργίας του καταστήματος αυτού, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη και ιθύνοντα νου, κ. Χατζηθεοδώρου, ήταν ο συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας φαγητού, εξυπηρέτησης, καθαριότητας και απίστευτα προσιτών τιμών, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, στόχος ο οποίος όπως μαρτυρά και η επιτυχία αλλά και η αναγνώριση που λαμβάνει έχει επιτευχθεί.

Για όσους λοιπόν αναζητούν όλα τα παραπάνω, σπεύστε να απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα στον μοναδικό χώρο της «Fabrica» αλλά και της «Φάρμας Κρεάτων» η οποία άνοιξε της πόρτες της για το φετινό καλοκαίρι και σας περιμένει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.