Εξωτερικοι συνεργατες στο εργο «Αρχιμηδης ΙΙΙ Ενισχυση Ερευνητικων Ομαδων στο ΤΕΙ Σερρων»

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Σερρών θα προσλάβει ειδικούς επιστήμονες συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Αρχιμήδης ΙΙΙ- Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Σερρών», Υποέργο 7 με τίτλο «Βελτίωση επιφανειακών ιδιοτήτων κραμάτων τιτάνιου».

Α. Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη:
• Αντικείμενο απασχόλησης: Μελέτη της συμπεριφοράς σε μηχανική διάβρωση λόγω στερεών σωματιδίων επικαλυμμένων δοκιμίων κραμάτων τιτανίου.
• Χρονική περίοδος: από την υπογραφή της σύμβασης για (12) δώδεκα μήνες
• Αμοιβή: Τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ (3400 €)

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού από Τμήματα Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής
2. Διδακτορικό τίτλο σπουδών συναφή με το αντικείμενο της μελέτης
3. Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία και γνώσεις σε αντικείμενα συναφή με την αξιολόγηση των μηχανισμών φθοράς και αστοχίας επικαλύψεων. Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης σε συνέντευξη για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας και η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων

Β. Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη:
• Αντικείμενο απασχόλησης: Μελέτη των επιφανειακών κατεργασιών και αξιολόγηση των σκληρών αντιδιαβρωτικών επικαλύψεων που θα παραχθούν. Μελέτη της μικροδομής των επικαλύψεων με οπτική και ηλεκτρονική μικροσκοπία. Μελέτη της αντίστασης των επιφανειακά κατεργασμένων δοκιμίων σε φθορά οξείδωσης, τριβή ολίσθησης και μηχανικής διάβρωσης.
• Χρονική περίοδος: από την υπογραφή της σύμβασης για (36) τριάντα έξι μήνες
• Αμοιβή: Δεκαπέντε χιλιάδες εξήντα ευρώ (15060 €)

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού ή άλλο ισοδύναμο τίτλο σπουδών από Τμήματα Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής
2. Διδακτορικό τίτλο σπουδών στο γνωστικό πεδίο των υλικών με αντικείμενο συναφές με την μελέτη.
3. Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία και γνώσεις σε αντικείμενα συναφή με τη γνωστική περιοχή αξιολόγησης ιδιοτήτων υλικών, δομικού χαρακτηρισμού υλικών με χρήση οπτικής και ηλεκτρονικής μικροσκοπίας και στο πεδίο της επιφανειακής τροποποίησης υλικών. Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης σε συνέντευξη για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων και επιστημονικών εργασιών, η κατοχή διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, επιστημονικές εργασίες στη γνωστική περιοχή χαρακτηρισμού και αξιολόγησης ιδιοτήτων μεταλλικών υλικών, αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας.

Γ. Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη:
• Αντικείμενο απασχόλησης: Μελέτη των ιδιοτήτων των επικαλύψεων κατά την έκθεση τους σε υψηλές θερμοκρασίες και διαβρωτικά περιβάλλοντα.
• Χρονική περίοδος: από την υπογραφή της σύμβασης για (12) μήνες
• Αμοιβή: Τέσσερις χιλιάδες εξακόσια ογδόντα ευρώ (4680 €)

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού ή άλλο ισοδύναμο τίτλο σπουδών από Τμήματα Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής
2. Μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών συναφή με το αντικείμενο της μελέτης
3. Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία και γνώσεις σε αντικείμενα συναφή με την αξιολόγηση των μηχανισμών ελέγχου της δομής των υλικών και της παρασκευής προηγμένων υλικών όπως μεταλλικών αφρών ανοικτού και κλειστού κελιού στα οποία θα εφαρμοστούν οι τεχνικές φθοράς και αστοχίας των επικαλύψεων. Επίσης ερευνητική εμπειρία στη σύνθεση νανοσωματίδιων με δυνητική χρήση σε εφαρμογές επικαλύψεων με τεχνολογία pack cementation. Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης σε συνέντευξη για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας, η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων

Δ. Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη:
• Αντικείμενο απασχόλησης: Μελέτη και χαρακτηρισμός της δομής και των μηχανικών ιδιοτήτων των επικαλύψεων που θα παραχθούν, καθώς και της αντίστασης τους σε τριβή ολίσθησης.
• Χρονική περίοδος: από την υπογραφή της σύμβασης για (12) μήνες
• Αμοιβή: Δύο χιλιάδες ευρώ (2000 €)

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού από Τμήματα Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής
2. Διδακτορικό τίτλο σπουδών συναφή με το αντικείμενο της μελέτης
3. Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία και γνώσεις σε αντικείμενα συναφή με την παραγωγή επικαλύψεων και χαρακτηρισμό αυτών. Επίσης ερευνητική εμπειρία στην αντοχή των επικαλύψεων σε μηχανική φθορά. Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης σε συνέντευξη για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας και ηεμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων

Ε. Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη:
• Αντικείμενο απασχόλησης: Υπολογιστικές αναλύσεις του κύκλου ζωής των επικαλύψεων που παράγονται στα πλαίσια του παρόντος έργου.
• Χρονική περίοδος: από την υπογραφή της σύμβασης για (24) μήνες
• Αμοιβή: Τρεις χιλιάδες εξακόσια ευρώ (3600 €)

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού από Τμήματα Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής
2. Διδακτορικό τίτλο σπουδών συναφή με το αντικείμενο της μελέτης
3. Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία και γνώσεις σε αντικείμενα συναφή με υπολογιστικές μεθόδους στην παραγωγή. Επίσης ερευνητική εμπειρία στη μελέτη της αντοχής επικαλύψεων. Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης σε συνέντευξη για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας και η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στην Επιτροπή Ερευνών του ΤΕΙ Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124, Σέρρες (Κτίριο Διοίκησης), έως Δευτέρα 2-4-2012 τα παρακάτω:
(α) Αίτηση, στην οποία θα σημειώνεται η θέση για την οποία ενδιαφέρονται.
(β) Υπεύθυνη δήλωση ότι εφ’ όσον επιλεγούν θα είναι σε θέση σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης να εκτελούν το έργο στην έδρα του ΤΕΙ Σερρών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σύμφωνα με τις σχετικές υποδείξεις του Επιστημονικώς Υπευθύνου του έργου.
(γ) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σε τρία (3) αντίτυπα, όπου θα αναγράφονται οι σπουδές, η επαγγελματική εμπειρία καθώς και πρόσθετα στοιχεία σχετικά με την υποψηφιότητά τους.
(δ) Επικυρωμένοι τίτλοι σπουδών (εφόσον ο τίτλος σπουδών είναι της αλλοδαπής απαιτείται και αντίστοιχη ισοτιμία) και παραστατικών επαγγελματικής εμπειρίας.
(ε) Κάθε άλλο πρόσθετο παραστατικό, που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία, που αναφέρονται στο βιογραφικό και που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητα των υποψηφίων.
Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.
Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από στο τηλέφωνο: 23210- 49239.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.