Εξι νεες προσληψεις προσωπικου ενεκρινε το Περιφερειακο Συμβουλιο ΑΜ-Θ

Οι ειδικότητες και οι Περιφερειακές Ενότητες που θα κατανεμηθούν

Με προηγούμενη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε αποφασιστεί η πρόσληψη προσωπικού για δέκα άτομα με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη εποχικών, περιοδικών ή εκτάκτων αναγκών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Ωστόσο, με έγγραφό του το Υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποίησε πως με απόφαση της επιτροπής εγκρίθηκε η πρόσληψη έξι μόνο ατόμων. Ως εκ τούτου η Εκτελεστική Γραμματέας, κ. Ζωή Κοσμίδου κάλεσε στη συνεδρίαση της 30ης Ιουλίου το Περιφερειακό Συμβούλιο να επανέλθει με νεότερη τροποποιητική απόφασή του περί του αριθμού των θέσεων, της κατανομής τους ανά Περιφερειακή Ενότητα και τις επιλογές των ειδικοτήτων που θα προκηρύξει.
 
Η συνεδρίαση ενέκρινε βάσει των υπαρχουσών αναγκών και επειγουσών προτεραιοτήτων μία θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ειδικότητα Οικονομικού για τις υπηρεσίες της έδρας της ΠΑΜΘ, μία θέση ΤΕ Μηχανικού Τοπογράφου για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, μία θέση ΠΕ Μηχανικών, ειδικότητα Πολιτικών Μηχανικών για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, μία θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων για την ΠΕ Ξάνθης, μία θέση ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνιάτρων) για την ΠΕ Καβάλας και μία θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων για την ΠΕ Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.