Εξι εργατες για δυο μηνες αναζητα ο δημος Τοπειρου

Μέχρι τις 23 Ιουλίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι∆ΟΧ) 2µηνης διάρκειας εξέδωσε ο Δήμος Τοπείρου.
Συνολικά θα προσληφθούν έξι άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών.
 
Για τη συμμετοχή στη διαδικασία δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να µην έχουν καταδικαστεί ή να µην είναι υπόδικοι για εγκληµατική δράση ή να µην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής
δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνοµικής τους Ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του Ν.3584/2007 και ότι τους προηγούμενους 12 µήνες δεν έχουν εργαστεί σε φορείς του ∆ηµοσίου τοµέα όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυµα πρόσληψης µε δίµηνη σύµβαση σύµφωνα µε το άρθρο 21 παρ.2 του Ν.2190/1994.
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
4. Βεβαίωση µονίµου κατοικίας. 

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά στο Γραφείο ∆ιοικητικών υπηρεσιών και Ανθρώπινου ∆υναµικού του ∆ήµου Τοπείρου, Ταχ. ∆/νση Εύλαλο Ξάνθης, στoν αρµόδιo υπάλληλο Κιοσσέ Ιωάννη, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 έως ∆ευτέρα 23 Ιουλίου 2018.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.