Εργαζομενοι ΕΝΚΛΩ: Την Πεμπτη θα αποκλεισουν το Τελωνειο των Κηπων

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους είναι οι εργαζόμενοι του Ομίλου Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία που χθες το πρωί κατέλαβαν συμβολικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αιτώντας να δοθεί άμεσα τέλος στο πρόβλημα με την χρηματοδότηση της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ανέμεναν την Παρασκευή που μας πέρασε να υπάρξει μια εξέλιξη στο θέμα της χρηματοδότησης κατά την διάρκεια της τριμερούς συνάντησης μεταξύ Υπουργείου, Τραπεζών και Διοίκησης, εν τούτοις τίποτα δεν έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες υπήρξαν επιφυλακτικές να προχωρήσουν και ζήτησαν να αποφασίσουν εφόσον έρθει το έγγραφο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όταν έγινε αυτό γνωστό οι εργαζόμενοι των Κλωστηρίων και της ΟΤΤΟ Έβρος αποφάσισαν χθες το πρωί να καταλάβουν συμβολικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τους εργαζόμενους δέχτηκε να συναντήσει ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης που συνομίλησε μαζί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γιαννακίδης προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αθήνα αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για το θέμα. Οι εργαζόμενοι συνεδρίασαν σε αίθουσα της περιφέρειας και αποφάσισαν την Πέμπτη το πρωί να αποκλείσουν το Τελωνείο των Κήπων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.