Ερχονται τρεις μεγαλοι διαγωνισμοι του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, ο πρώτος διαγωνισμός που αναμένεται να πάρει ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου αφορά την πρόσληψη 1.587 διοικητικών υπαλλήλων σε συνολικά 64 φορείς.

Ίσως και μέσα στον μήνα να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός του υπουργείου Πολιτισμού για 372 θέσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του, καθώς και σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε ολόκληρη τη χώρα. Σε ό,τι αφορά τον γραπτό διαγωνισμό της ΥΠΑ για τους 90 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και αερολιμενικούς είναι καθ’ οδόν προς το Εθνικό Τυπογραφείο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται έπειτα από χρόνια το Τεστ δεξιοτήτων, που αφορά όλους όσοι συμμετέχουν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Από την ερχόμενη εβδομάδα αποστέλλονται οι αιτήσεις σε Νομαρχίες και ΚΕΠ, ενώ η διενέργεια του Τεστ τοποθετείται χρονικά γύρω στον Ιανουάριο.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται 80 διαγωνισμοί που αφορούν την πρόσληψη 879 μονίμων υπαλλήλων στη ΔΕΗ, στο Λιμενικό Σώμα, σε Δήμους, Νομαρχίες, Ταμεία, Λιμάνια κ.λπ. Για 26 από τους «τρέχοντες» διαγωνισμούς έχουν οριστεί προθεσμίες που λήγουν μέσα στον Οκτώβρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.