Ερχονται προσληψεις σε Κτηματολογιο, ΟΑΕΔ και υπουργειο Ψηφιακης Διακυβερνησης

Στο ΑΣΕΠ για επεξεργασία οι σχετικές προκηρύξεις

Τρεις προκηρύξεις για προσλήψεις σε ΟΑΕΔ, Κτηματολόγιο και υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα εκδώσει άμεσα το ΑΣΕΠ όπως αποκαλύπτουν δύο διαδοχικές αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας.

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα εκδοθεί μετά από απόφαση της Επιτροπής Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (παρ. 1 άρθρο 2) με την οποία εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών πλήρωσης 4.015 τακτικού προσωπικού, εκ των οποίων 60 θέσεις στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αποκαλύπτει, 60 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το οποίο πραγματοποιήθηκε η κατανομή και τα προσόντα για την κάλυψη κενών θέσεων κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

Με ακόμα μία απόφαση αποκαλύπτεται προκήρυξη για 28 θέσεις στο Εθνικό Κτηματολόγια, που αφορά τη διαδικασία πλήρωσης4.015 τακτικού προσωπικού.

Τέλος με την ίδια απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (παρ. 1 του άρθρου 2) εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών για 10 θέσεις στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Οι προκηρύξεις αναμένονται να εκδοθούν άμεσα από το ΑΣΕΠ και να αποσταλούν για δημοσίευση στην Εφημερίδα του Φύλλου της Κυβέρνησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.