Επτα προκηρυξεις υπο επεξεργασια απο το ΑΣΕΠ

Αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα

Επτά προκηρύξεις βρίσκονται υπό επεξεργασία από το ΑΣΕΠ και αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα. Αφορούν σε 248 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ συνολικά και κατανέμονται ως εξής:

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Εξωτερικών για την πλήρωση 23 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας και του Επιμελητηρίου Άρτας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας.

Επεξεργασία σχεδίου της προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 Θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στην Ελληνική Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΕΝ για την πλήρωση 68 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων για την πλήρωση 16 θέσεων ΕΕΠ.

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.