Επιτυχης αξιολογηση και υψηλη βαθμολογια για την Ποτοποια-Οινοποιια Θρακης απο τον Οικο Eco Vadis

Είναι η μοναδική βιομηχανία αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα που διαθέτει αξιολόγηση βιωσιμότητας από τον εν λόγω οίκο αξιολόγησης

Δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης. Η εταιρεία κατάφερε νέα επιτυχημένη αξιολόγηση βιωσιμότητάς από τον οίκο αξιολόγησης Eco Vadis.

Τα δεδομένα που αξιολογήθηκαν αφορούσαν το έτος 2022.

Οι ενέργειες βελτίωσης και οι διορθωτικές ενέργειες στις οποίες προέβη η εταιρεία από την τελευταία της αξιολόγηση τον Νοέμβριο του 2022 οδήγησαν σε σημαντική βελτίωση της βαθμολογίας της ανεβάζοντας το σκόρ της αξιολόγησης από 47% το 2022 σε 64% το 2023.

«Η βαθμολογία αυτή, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια της Eco Vadis σε σχέση με το 2022, μας απονέμει το χάλκινο μετάλλιο, τοποθετώντας μας στο κορυφαίο 35% των εταιρειών που αξιολογούνται από την Eco Vadis ανεξαρτήτως κλάδου.

Η Ποτοποιία – Οινοποιείο Θράκης είναι η μοναδική βιομηχανία παραγωγής, απόσταξης, και ανάμειξης αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα που διαθέτει αξιολόγηση βιωσιμότητας από τον οίκο αξιολόγησης Eco Vadis, γεγονός που μας κάνει πολύ υπερήφανους και αποτελεί σημαντικό USP για εμάς», εξηγεί η εταιρεία σε ανακοίνωσή της διαβεβαιώνοντας πως παραμένει προσηλωμένη στο να «θέτει συνεχώς νέους στόχους βελτίωσης βασιζόμενη στις σύγχρονες διεθνείς απαιτήσεις σε θέματα βιωσιμότητας με σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της και στα επόμενα χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η  αξιολόγηση με βάση τον κλάδο δραστηριότητας είναι ακόμη υψηλότερη σύμφωνα με τα στοιχεία της Eco Vadis η οποία κατατάσσει την Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ:

Συνολική βαθμολογία

– στο κορυφαίο 11% των εταιρειών που αξιολογούνται από την Eco Vadis στον κλάδο της παραγωγής, απόσταξης και ανάμειξης της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών.

Περιβάλλον

– στο κορυφαίο 17% των εταιρειών που αξιολογούνται από την Eco Vadis στον κλάδο της παραγωγής, απόσταξης και ανάμειξης της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών.

Εργασία & Ανθρώπινα Δικαιώματα

– στο κορυφαίο 12% των εταιρειών που αξιολογούνται από την Eco Vadis στον κλάδο της παραγωγής, απόσταξης και ανάμειξης της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών.

Δεοντολογία

– στο κορυφαίο 25% των εταιρειών που αξιολογούνται από την Eco Vadis στον κλάδο της παραγωγής, απόσταξης και ανάμειξης της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.