Επιτυχημενη η συμμετοχη του ΕΒΕΡ στα εγκαινια της 85ης ΔΕΘ

Α. Γραβάνης: «Πιστεύουμε στην εξωστρέφεια και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι επιχειρήσεις μας»

Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει με περίπτερο (περίπτερο 3, stand D1) το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Σε αυτό, επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες της μεγαλύτερης Έκθεσης στα Βαλκάνια, η οποία άνοιξε τις πύλες της μετά από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας.

Το Επιμελητήριο επισκέφτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ.Παπαθανάσης Νίκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου Δημήτρης, της ΠΕΔ ΑΜΘ κ. Μαυρίδης Βασίλης, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ ν. Ροδόπης κ. Βαφειάδης Ανέστης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κωνσταντινίδου Κυριακή και επιχειρηματίες, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν προϊόντα της Ροδόπης, που εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γραβάνης Αντώνης, συμμετείχε με τον κ. Δεμίρη Αθανάσιο στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος όπου έκανε την εναρκτήρια ομιλία ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης Κυριάκος. Ο κ. Γραβάνης είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα της επιχειρηματικότητας της περιοχής με τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Σταϊκούρα Χρήστο και Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη Άδωνη.

Αντώνης Γραβάνης: «Η επανεκκίνηση της ΔΕΘ, επανεκκίνηση και για την οικονομία»

«Το Επιμελητήριο μας, για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει στην ΔΕΘ, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Ροδόπης  να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες. Πιστεύουμε στην εξωστρέφεια αλλά κυρίως πιστεύουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι επιχειρήσεις μας» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Γραβάνης σπεύδοντας να συγχαρεί και να ευχαριστήσει  τα μέλη του Δ.Σ «που οργάνωσαν άψογα την παρουσία μας στην Έκθεση», τους  κ. Παντελή Χαβιαρά και κ. Νίκο Στεργίου.

Ο κ. Γραβάνης δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως «η ΔΕΘ αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό και επιχειρηματικό γεγονός στη χώρα, και η «επανεκκίνηση» της, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει επανεκκίνηση και για την οικονομία» για να αναφερθεί και στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της Έκθεσης τονίζοντας πως «το κλίμα βελτιώνεται σταθερά, οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού αποτελούν πάγια αιτήματα των επιμελητηρίων καθώς η μείωση της φορολογίας πάντα επιτυγχάνει πολλαπλασιαστικά οφέλη σε επιχειρήσεις και κοινωνία».

«Εκτός από τις επιπτώσεις της  πανδημίας, οι επιχειρήσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το κύμα ανατιμήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο τον  χειμώνα, και η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει τις δυνατότητες της για να το περιορίσει» συμπλήρωσε ο ίδιος κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.