«Επιστρεφει» σημερα το “Away The New Era”

Ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του πολλά υποσχόμενο για τον φετινό χειμώνα

Επιστρέφει ανανεωμένο, με γεμάτες «μπαταρίες», φρέσκιες ιδέες και κυρίως στην σταθερή διάθεση προσφοράς γεύσεων και στιγμών υψηλής μοναδικής ποιότητας το “Away The New Era”.

Η οσονούπω έλευση του χειμώνα σηματοδοτεί και την επαναλειτουργία του Away που και φέτος επιθυμεί να σας προσφέρει μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις, που δεν θα βρείτε αλλού, με την ποιότητα που εδώ και χρόνια το κάνουν να αποτελεί σταθμό στον χώρο της διασκέδασης στην Κομοτηνή, και όχι μόνο.

Το Away ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, τις πόρτες του εκ νέου για να μας προσφέρει καθημερινά την καλύτερη δυνατή «Καλημέρα» με φρεσκοκομμένο καφέ υψηλής ποιότητας και πρωινό για όλες τις επιλογές ώστε να ξεκινήσει η ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πληθώρα γευστικών επιλογών για το μεσημεριανό σας διάλειμμα και φυσικά μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες για το βραδινό δείπνο, συνοδεία απολαυστικών χειμωνιάτικων κοκτέιλ δια χειρών διακεκριμένων bartender αλλά και πληθώρας κρασιών με ψήφο εμπιστοσύνης στις ελληνικές ετικέτες.

Σε μια χρονιά πολλά υποσχόμενη και σε ό,τι αφορά τις θεματικές βραδιές, αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους που αναμένεται και φέτος να «παρελάσουν» από τον χώρο του.

Όλα αυτά σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, που τον κάνει να ξεχωρίζει, και φέτος ανανεώνεται ώστε να σας υποδεχτεί εκ νέου και από κοινού να δημιουργήσετε νέες υπέροχες εμπειρίες.

Το “Away The New Era” σήμερα ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του και σας προσκαλεί σε ένα ακόμα κοινό ξεκίνημα! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.