Επιπλωνοντας τα καλυτερα χρονια στο Cucine di Kappa

Τους νεοεισερχόμενους φοιτητές στις πανεπιστημιακές σχολές υποδέχεται αυτές τις ημέρες η πόλη μας. Η ενήλικη ζωή των παιδιών αρχίζει και η πρώτη προσπάθεια αφορά στην εύρεση κατοικίας. Ένα διαμέρισμα το οποίο για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια θα φωλιάσει την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Μετά την εύρεση του σπιτιού που αποτελεί όντως δύσκολο κομμάτι στην πόλη μας ξεκινά η προσπάθεια για την εύρεση επίπλων. Αυτό όμως το κομμάτι είναι πολύ εύκολο αρκεί να επισκεφθείτε το κατάστημα Cucine di Kappa που για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του διαθέτει δύο καταστήματα, το ένα επί της Μακεδονίας 34 και το δεύτερο επί της Μακεδονίας και Δημοκρίτου γωνία. Εκεί δίνεται η δυνατότητα στους νέους φοιτητές να επιλέξουν τα έπιπλα του σπιτιού τους, όπως ακριβώς θα ήθελαν και μάλιστα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Μεγάλη ποικιλία επίπλων σε χρώματα και σχέδια

Το κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 με αντικείμενο την πώληση ιταλικών επίπλων κουζίνας και για έξι χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον τομέα αυτό. Tα τελευταία δύο χρόνια επεκτάθηκε και στο φοιτητικό έπιπλο έτσι ώστε σήμερα να διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σε πολλά χρώματα και σχέδια.
«Έχουμε δημιουργήσει δύο χώρους καθαρά για νεανικό κοινό με πολλά χρώματα και σχέδια που του δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξει ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των οικονομικών δυνατοτήτων των καταναλωτών από το πλέον οικονομικό έως την τιμή που θέλει ο πελάτης», τονίζει ο υπεύθυνος του καταστήματος Νίκος Καρακασίδης.
Καλωσορίζοντας λοιπόν τους νέους φοιτητές το κατάστημα και θέλοντας να τους δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ωραίο και ζεστό χώρο τους δίνει τη δυνατότητα να βρουν μικροέπιπλα, όπως κρεβάτια, στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, τραπέζια, γραφεία, βιβλιοθήκες, έπιπλα TV, καρέκλες γραφείου, παπουτσοθήκες, ραφιέρες, μεταλλικά θρανία αλλά και ηλεκτρικές συσκευές στις μάρκες Bauknecht, Pyramis, Beko, Elica, Nardi, Smeg.

Δωρεάν μεταφορά τοποθέτηση αλλά και σχεδιαστικές προτάσεις

Τα καταστήματα φημίζονται για την καλή σχέση ποιότητας-τιμής σε όλα τους τα έπιπλα, ενώ μπορούν να σας δώσουν άπειρες λύσεις για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού. Στο πλαίσιο αυτό το κατάστημα προσφέρει δωρεάν τοποθέτηση και μεταφορά και εξόφληση του τιμήματος των προϊόντων με την παράδοση. Επίσης μια άλλη ξεχωριστή προσφορά του προς την πελατεία του είναι ότι προσφέρει σχεδιαστικές προτάσεις στους ενδιαφερόμενους μετά από μελέτη του χώρου που πρόκειται να επιπλωθεί.

Στόχος μας η στήριξη της τοπικής αγοράς

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος Νίκο Καρακασίδη στόχος του καταστήματος είναι η στήριξη της τοπικής αγοράς και στο πλαίσιο αυτό τα κρεβάτια, τόσο τα ξύλινα όσο και τα μεταλλικά, και τα στρώματα είναι ελληνικής κατασκευής. «Συνεργαζόμαστε με τη “ΘΡΑΚΗ Strom” και την κ. Παντελιάδου Βασιλική. Τα κρεβάτια και τα στρώματαείναι ελληνικών εταιριών όπως υπάρχουν και εισαγόμενα και αυτό για να μπορέσουμε να έχουμε χαμηλό κοστολόγιο».

 

Φοιτητικό πακέτο στα έπιπλα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής το κατάστημα Cusine di Kappa προσφέρει φοιτητικό πακέτο στα έπιπλα στο ποσό των 299 ευρώ. Το πακέτο περιλαμβάνει κρεβάτι μεταλλικό με στρώμα διαστάσεων 1,10Χ 2,00, γραφείο και καρέκλα γραφείου, ραφιέρα και κομοδίνο.

 

Φοιτητικό πακέτο στα ηλεκτρικά

Επίσης το κατάστημα προσφέρει φοιτητικό πακέτο και στις ηλεκτρικές συσκευές ποσού 599 ευρώ που περιλαμβάνει ψυγείο Bauknecht, 1,45Χ55, πλυντήριο ρούχων πέντε κιλών Beko και φουρνάκι με τρία μάτια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.