Επιχειρηση «Εξοπλισμος φοιτητικης στεγης»

Σε τρελούς ρυθμούς κινείται η πόλη μας τις τελευταίες μέρες, αφού με την ανακοίνωση των βάσεων οι επιτυχόντες στα τμήματα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου με έδρα τη Θράκη έσπευσαν προς αναζήτηση της φοιτητικής τους στέγης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την κίνηση που παρατηρείται καθημερινά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και στην αγορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΠτΘ» της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με τα διαθέσιμα διαμερίσματα και την κίνηση που υπάρχει, αρκετοί είναι οι φοιτητές που έχουν ήδη βρει το σπίτι που θα στεγάσει τα φοιτητικά τους χρόνια. Επόμενο βήμα για όσους κατέληξαν φυσικά, δεν είναι άλλο από την διαμόρφωσή του προσωπικού τους χώρου, που θα στεγάσει τα ομορφότερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής τους.

Τα επιπλωμένα σπίτια προς διάθεση στην Κομοτηνή είναι λιγοστά και πολλά από αυτά με έπιπλα σε κακή κατάσταση. Έτσι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές στην πλειοψηφία τους καλούνται να αφήσουν τη δημιουργικότητα τους ελεύθερη και να δημιουργήσουν το δικό τους «νοικοκυριό» από την αρχή.

Οι απαιτήσεις των φοιτητικών χρόνων απαιτούν έναν χώρο δημιουργικότητας, ανάπαυσης, ψυχαγωγίας, κατάλληλο και για φιλικές συναθροίσεις, αλλά κυρίως έναν χώρο μάθησης. Έναν χώρο που να προσφέρεται για ηρεμία, συγκέντρωση και χαλάρωση και παράλληλα να εμπνέουν τη δημιουργικότητα.

Η αγορά της Κομοτηνής δηλώνει έτοιμη να προσφέρει λύσεις σχεδόν για κάθε γούστο ή λειτουργική ανάγκη.
Πρώτος σταθμός της προετοιμασίας τους φυσικά η επιλογή των βασικών για ένα φοιτητικό σπίτι επίπλων. Κρεβάτι, καναπές, γραφείο, βιβλιοθήκη και τραπεζαρία είναι τα βασικά ζητούμενα, γι’ αυτό και οι επαγγελματίες της πόλης έχοντας ήδη προνοήσει προσφέρουν πλήρη φοιτητικά πακέτα με όλα τα προαναφερθέντα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Δέσποινα Τζεβελεκίδου – “Welcome Stores Τζεβελεκίδη” «Ο κόσμος προτιμά την ποιότητα έναντι των πολύ φθηνών και άρα λιγότερο ποιοτικών προϊόντων»

Τα “Welcome Stores Τζεβελεκίδη” με παράδοση στην επίπλωση και τον εξοπλισμό και του φοιτητικού σπιτιού έχουν και φέτος ετοιμάσει πακέτα προσφορών για όλα τα γούστα και τα βαλάντια.

Όπως δήλωσε στον «ΠτΘ» η κ. Δέσποινα Τζεβελεκίδου η αναζήτηση των κατάλληλων επίπλων αλλά και εξοπλισμού για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στην πόλη μας έχει ξεκινήσει. Βασικό κριτήριο της επιλογής τους σύμφωνα με την ίδια αποτελεί πλέον η τιμή, με την ποιότητα ωστόσο των προϊόντων να παραμένει επίσης ως ζητούμενο. «Σίγουρα οι γονείς επιζητούν τα οικονομικότερα προϊόντα, ωστόσο προτιμούν την ποιότητα έναντι των πολύ φθηνών και επομένως λιγότερο ποιοτικών προϊόντων».

«Καναπές, κρεβάτι, βιβλιοθήκη, γραφείο, καρέκλα γραφείου και τραπεζαρία είναι τα πρώτα και βασικά έπιπλα που ζητούν οι ενδιαφερόμενοι και έπειτα επιλέγουν τα ηλεκτρικά είδη, κουζίνα, ψυγείο, πιθανόν πλυντήριο αλλά και μικροσυσκευές».

Το «Welcome Stores Τζεβελεκίδη» και φέτος προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, ενώ σύμφωνα με την κ. Τζεβελεκίδου για τη συνολική επίπλωση ενός νέου σπιτιού, μαζί με τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό, ο φοιτητής και η οικογένειά του θα πρέπει να διαθέσουν περίπου 600 με 700 ευρώ.


Νίκος Καρακασίδης – “Cucine di Kappa” «Πολλοί οι φοιτητές που θα έρθουν τόσο για σπίτι αλλά και τον εξοπλισμό του τις ημέρες των εγγραφών με στόχο να γλιτώσουν κάποιο ενοίκιο»

 

«Διαφορές σε σχέση με πέρυσι στην κίνηση αλλά και στις επιλογές των οικογενειών» εντοπίζει ο κ. Νίκος Καρακασίδης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων “Cucine di Kappa”. Όπως ο ίδιος επισήμανε η κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο «λόγω κρίσης θεωρώ ότι πολλά είναι τα παιδιά που θα έρθουν τόσο για να βρουν σπίτι, αλλά και για να το εξοπλίσουν τις ημέρες των εγγραφών, με στόχο να γλιτώσουν κάποιο ενοίκιο».

Τα καταστήματα “Cucine di Kappa” διαθέτουν μεγάλη ποικιλία φοιτητικών επίπλων, κατάλληλα και για τους πιο απαιτητικούς φοιτητές της πόλης, σε τιμές σύμφωνες με την σημερινή δύσκολη πραγματικότητα.

«Προσφέρουμε ολοκληρωμένα φοιτητικά πακέτα, με έπιπλα, μικροέπιπλα, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ οικονομικές τιμές, για κάθε γούστο» δήλωσε στον «ΠτΘ» ο κ. Καρακασίδης, υπογραμμίζοντας πως για ένα πλήρες φοιτητικό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει κρεβάτι, βιβλιοθήκη, καρέκλα γραφείου και γραφείο μία οικογένεια πρέπει να διαθέσει 349 ευρώ.

Τα κριτήρια επιλογής του κάθε ενδιαφερόμενου διαφέρουν σύμφωνα με τον κ. Καρακασίδη. «Υπάρχουν οι πελάτες που θα κοιτάξουν και θα επιλέξουν αποκλειστικά με γνώμονα την ποιότητα και άλλοι που θα επιλέξουν τις οικονομικότερες λύσεις. Στο “Cucine di Kappa” μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα ελληνικών προϊόντων, ενώ υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις με έπιπλα εισαγωγής όπου μπορούμε να χαμηλώσουμε το κόστος για κάθε νοικοκυριό».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.