ΕΠΑΝ: 1.222 Επιχειρησεις στο προγραμμα Γυναικειας Επιχειρηματικοτητας
Στις 1.222 ανέρχεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που εντάχθηκαν μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2005 στους τρεις πρώτους κύκλους του προγράμματος «Ενίσχυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που υπάγεται στο ΕΠΑΝ και διαχειρίζεται το υπουργείο Ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα σε ενημερωτική εκδήλωση του ΕΒΕΑ για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, το ποσοστό των επιχειρήσεων που εντάχθηκαν συγκριτικά με όσες αρχικά υπέβαλαν αίτηση και αξιολογήθηκαν αυξήθηκε από 28% στον α’ κύκλο σε 47% στον β’ κύκλο και 71% στον γ’ κύκλο. Το 50% αφορούσε μεταποιητικές και το 30% τουριστικές επιχειρήσεις.
Τέλος, προκηρύχθηκε και δ’ Κύκλος, ο οποίος λήγει στις 13 Μαΐου και ο οποίος περιλαμβάνει και νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες (κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής και φυσικής ευεξίας, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, δραστηριότητες υψηλής τεχνολογίας επιπλέον της ανάπτυξης λογισμικού).
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
