Εως 31 Ιουλιου αιτησεις για τις 46 θεσεις στην Τραπεζα της Ελλαδας

Εως το τέλος του μήνα (31 Ιουλίου) θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων για τον γραπτό διαγωνισμό που προκήρυξε η Τράπεζα της Ελλάδας για την πρόσληψη 43 Ειδικών Επιστημόνων και 3 Μεταφραστών στο κεντρικό της κατάστημα. Απαραίτητο «ατού» για τους υποψήφιους Ειδικούς Επιστήμονες, προκειμένου να διεκδικήσουν μία εκ των θέσεων, είναι η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η άριστη γνώση χειρισμού MS Office, ενώ, επιπλέον, θα «μετρήσει» και η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης. Τα γνωστικά αντικείμενα στα οποία μπορούν να εξειδικευτεί οι υποψήφιοι είναι Λογιστική, Λογιστική Ελεγκτική, Χρηματοοικονομική, Στατιστική, Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και Πληροφορική. Αντίστοιχα, τα προσόντα για τις θέσεις Μεταφραστών είναι ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή πτυχίο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής των Σχολών Μεταφραστών, Φιλοσοφικής, Οικονομικής και Νομικής, η άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας και η εμπειρία τριών ετών στη μετάφραση και επιμέλεια κειμένων οικονομικού, κυρίως, περιεχομένου. Η τελική κρίση θα προέλθει μετά από προφορική συνέντευξη στην οποία θα υποβληθούν οι υποψήφιοι.

Οι ειδικότητες

Η κατανομή των θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού αφορά τις ακόλουθες έντεκα ειδικότητες:

Κοστολόγηση και τραπεζική λογιστική (δύο θέσεις), Εσωτερικός Ελεγχος (δύο θέσεις), Λογιστική – Ελεγκτική (μία θέση), Ανάλυση Εποπτικών Στοιχείων, Έλεγχος Πιστωτικών Ιδρυμάτων και Νομιμοποίησης Εσόδων, Ελεγχος Διαδικασιών Υποστήριξης Εργασιών Treasury (δώδεκα θέσεις), Ανάλυση Τραπεζικών Κινδύνων, Διαχείριση Χαρτοφυλακίου (τρεις θέσεις), Διαχείριση Ρευστότητας, Ανάλυση Κινδύνων, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Ανάλυση Αγορών Συναλλάγματος (πέντε θέσεις), Χρηματοοικονομική Στατιστική Ανάλυση (έξι θέσεις), Δημοσιονομική Λογιστική, Συστήματα Πληρωμών, Στατιστική Ανάλυση και Δειγματοληψία, Διαχείριση και Ανάλυση Χρηματικού (οκτώ θέσεις), Ελεγχος και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων (μία θέση), Επιθεώρηση Πληροφοριακών Συστημάτων (δύο θέσεις) και Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής (μία θέση).

Το προσωπικό θα εργαστεί με διετή σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα να παράτασης για ακόμα έναν χρόνο. Ύστερα από αξιολόγηση της υπηρεσίας του προσωπικού, θα αποφασιστεί ο διορισμός τους. Αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση: Τράπεζα της Ελλάδος, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, (Γραφείο 241, 2ος όροφος), Ελ. Βενιζέλου 21, Τ.Κ. 102 50, Αθήνα. Στον φάκελο πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/ 2008» για τις θέσεις των ειδικών επιστημόνων και «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 / 2008» για τις θέσεις των μεταφραστών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3203895, 210 3202066 και 210 3202074.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.