“Εντος”

Ανοίξτε την πόρτα και υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο όπως σας αξίζει, μέσα από τις χίλιες και μια προτάσεις του “Εντός” για να ντύσετε το σπίτι σας με αγάπη και θαλπωρή.
Αιχμαλωτίστε την ομορφιά μέσα στην λεπτομέρεια.

Στο “Εντός” θα νιώσετε “σαν στο σπίτι σας”. Ένας χώρος – show room, ένα περιβάλλον σπιτικό και φιλόξενο. Θα περάσετε από το χώρο υποδοχής στο αίθριο, για να απολαύσετε στο βάθος τον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο. Καθήστε και με την ησυχία σας, διαλέξτε ό,τι θέλετε για να ντύσετε το σπίτι σας.
Η οικοδέσποινα του “Εντός” κ. Χριστίνα Αποστολίδη, είναι ήδη πανέτοιμη για τον μήνα των εορτών και των δώρων. Οι γιρλάντες για τις κουρτίνες, τα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα χειμωνιάτικα λουλούδια υπό το φως των κεριών ενός κηροπήγιου συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα.
Οι ανεξάντλητες προτάσεις του “Εντός” ποικίλουν από πολύφωτα, συνθέσεις με φυτά, καθρέφτες, μοκέτες και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Ποτέ όμως δεν λέμε όχι σε μια ριζική αλλαγή, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά τα έπιπλα ή τα υφάσματα που τα ντύνουν.
Με μια διάθεση αλλαγής και ανανέωσης χτυπά την πόρτα ο τελευταίος μήνας του έτους, προμηνύοντας ότι κάθε τέλος εποχής είναι και μια καινούρια αρχή.

Εντός, στη Βενιζέλου 40.
Τηλέφωνο 0531.33256, fax: 0531.23904.
Υπεύθυνη καταστήματος:
Χριστίνα Αποστολίδη

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.