Ενημερωση για την Black Friday απο τον Εμπορικο Συλλογο Κομοτηνης

«Χρειάζεται προσοχή στην αναγραφή των προσφορών γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές»

Ενημέρωση για τον σωστό τρόπο αναγραφής των προσφορών ενόψει Black Friday παρέχει μέσω ανακοίνωσής του ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Αρχικά  ο Εμπορικός Σύλλογος σημειώνει πως η Black Friday θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, εξηγώντας πως πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας και πως η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.

Όσο αφορά τη διενέργεια των προσφορών ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει πως  «θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων με αναφορά στην κατάλληλη μονάδα μέτρησης ανά προϊόν».

«Οι καταστηματάρχες θα πρέπει» συμπληρώνει, «σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Χρειάζεται προσοχή καθώς οι κυρώσεις είναι αυστηρές».

Απευθυνόμενος στους καταναλωτές τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος θυμίζει με νόημα πως ενισχύοντας τους τοπικούς επαγγελματίες, ενισχύουμε την πόλη που αγαπάμε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.