Ενας «Πηγασος» στις υπηρεσιες σας

Και το όνομα αυτής «Πήγασος». Εμπνευσμένο από το αλογάκι της ελληνικής μυθολογίας, γνωστό για την ταχύτητα και την ευελιξία του. Ο λόγος για τη νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών με βάση τα ταξί. Η εταιρεία «Πήγασος» μετράει μόλις λίγες ημέρες «ζωής» καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία της μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη επιβεβαιώνει τα του ονόματός της με την καθημερινή της παρουσία στην κοινωνία της πόλης μας αλλά και σε ολόκληρη την Ροδόπη.

Βαγγέλης Πασχάλης, «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ότι ζητάει ο κόσμος»

Η «Πήγασος» αποτελεί ιδέα μίας ομάδας οδηγών ταξί, όπως δήλωσε στον «ΠτΘ» ο διαχειριστής της εταιρείας κ. Βαγγέλης Πασχάλης, οι οποίοι μετά από χρόνια προβληματισμού για την βελτιστοποίηση του κλάδου, «συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό που αλλάζει από εποχή σε εποχή είναι οι απαιτήσεις του κόσμου. Έτσι λοιπόν καθίσαμε και είδαμε τι ακριβώς ζητάει ο κόσμος. Πάνω στα ευρήματά μας αυτά, καθίσαμε και δουλέψαμε και πλέον είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ό,τι ζητάει ο κόσμος».

Η νέα αυτή εταιρεία είναι το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, γεγονός στο οποίο οφείλεται και η θερμή ανταπόκριση του κόσμου. «Είμαστε είκοσι δύο αυτοκίνητα, υπάρχει ένα δυναμικό όμως δεκαοκτώ με δεκαεννέα ατόμων και ο καθένας έχει αναλάβει ευθύνες. Δηλαδή άλλος είναι υπεύθυνος για το τμήμα δρομολογίων άλλος για τις διαφημίσεις άλλος για φυλλάδια άλλος για συνεντεύξεις, έχουμε κατανείμει τις εργασίες με αποτέλεσμα να αισθάνονται όλοι ότι αυτή η εταιρεία είναι δικό τους μέρος».

«Στόχος μας η δημιουργία «σχέσης» εμπιστοσύνης»

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας «σχέσης» εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας. Όπως δήλωσε ο κ. Πασχάλης «εμείς δεν θέλουμε απλά να χτυπήσει το τηλέφωνό μας και να ζητήσει ο πελάτης να τον μεταφέρουμε από μία περιοχή σε κάποια άλλη. Θέλουμε ο πελάτης να μας συνηθίσει και για άλλες παροχές υπηρεσιών όπως για παράδειγμα για τη μεταφορά του παιδιού του από και προς το φροντιστήριο, το σχολείο, το γυμναστήριο. Σε κάποιες περιπτώσεις οι γονείς ξυπνούν μέσα στην νύχτα για να πάρουν το παιδί τους από κάποιο πάρτι, κάποιο κέντρο διασκέδασης, εμείς αυτό το θεωρούμε απαράδεκτο, καθώς πολλές φορές η απάντησή τους είναι ότι δεν μπορούν να βασιστούν σε εμάς. Θέλουμε να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να καλέσουν και να εξυπηρετηθούν με ασφάλεια».

Γρηγορότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη μετακίνηση

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της «Πήγασος» έναντι του ανταγωνισμού αποτελεί ο υπερσύγχρονος στόλος αυτοκινήτων, εξοπλισμένος με WiFi GPS και σύστημα αυτόματης ηλεκτρονικής διαχείρισης κλήσεων για την αμεσότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη μετακίνησή των πελατών. Το σύστημα αυτό όπως εξήγησε στον «ΠτΘ» ο κ. Πασχάλης «δίνεται η δυνατότητα με το που καλεί ο πελάτης στον αριθμό μας στο 2531022800, να επιλέγει ο δορυφόρος στην ουσία το όχημα που θα πάει να εξυπηρετήσει τον πελάτη, βάση του πιο είναι πιο κοντά στο σημείο που βρίσκεται ο πελάτης. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Υπήρχαν μάλιστα περιπτώσεις σε άλλες πόλεις όπως μας έχουν πει άνθρωποι που πριν ακόμα κλείσουν οι πελάτες το τηλέφωνο το ταξί ήταν ήδη στην διεύθυνση που το κάλεσαν. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για εμάς καθώς γλιτώνουμε και εμείς τις περιττές διαδρομές, τα λεγόμενα «κόκκινα χιλιόμετρα», αλλά και για τον πελάτη ο οποίος εξυπηρετείται πολύ πιο γρήγορα και με οικονομικότερο τρόπο. Το «μυστικό» βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν εισπράττουμε την ραδιοκλήση που υπάρχει βάση του τιμολογίου που ορίζει το κράτος, εισπράττουμε μόνο τη διαδρομή. Είναι για να καταλάβετε σαν να ψάχνεις μια πιάτσα ταξί και με ένα απλό τηλέφωνο το ταξί να έρχεται μπροστά στο σπίτι σου».

Σειρά υπηρεσιών στο κατώφλι σας

Οι υπηρεσίες της «Πήγασος» δεν εξαντλούνται μόνο στην μεταφορά των πελατών. Η εταιρεία προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών που περιλαμβάνουν ειδικές μεταφορές, private υπηρεσίες, υπηρεσίες courier, υπηρεσίες για τις ευπαθείς ομάδες και ειδικές υπηρεσίες.

Όπως εξήγησε ο κ. Πασχάλης τα μέλη της «Πήγασος» «ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε μία εταιρεία κούριερ. Επίσης στα σχέδια μας είναι να ξεκινήσουμε περιηγήσεις για τους τουρίστες που έρχονται στην πόλη μας, σε συνεργασία με κάποια τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία. Σκεφτόμαστε ακόμη να επεκταθούμε και σε άλλες υπηρεσίες που στόχο έχουν την προσφορά στον πελάτη. Για παράδειγμα ξεκινάμε τώρα με το πρόγραμμα «Φροντίδα στο σπίτι». Τόσο καιρό εισπράττουμε παράπονα από ηλικιωμένους ότι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να πάρουν τα φάρμακά τους, το ψωμί τους, κάποια βασικά και αναγκαία πράγματα. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να το προσφέρουμε αυτό με ένα απλό τηλέφωνο και να εξυπηρετήσουμε χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση. Επίσης υπάρχουν γονείς που επειδή τα παιδιά τους είναι άρρωστα δεν μπορούν να βγουν έξω, είμαστε λοιπόν και σε αυτές τις περιπτώσεις έτοιμοι να τους εξυπηρετήσουμε. Να κάνουμε για παράδειγμα τα ψώνια που θέλουν, από το μαγαζί μάλιστα που τα θέλουν. Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεση του κόσμου και έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε. Τέλος μπαίνουμε σιγά – σιγά και στον τομέα της διαφήμισης, εκμεταλλευόμενοι τόσο το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν τάμπλετ στα οποία οι επιχειρηματίες της περιοχής μπορούν να διαφημίζονται με ένα μικρό βιντεάκι, με φωνητική κάλυψη και χώροι διαφήμισης στο προσκέφαλο. Αντίστοιχα υπάρχουν και θέσεις διαφήμισης και στο εξωτερικό των αυτοκινήτων, στις πόρτες».

«Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ρίσκο που εμπεριέχει η σύσταση μίας νέας επιχείρησης σήμερα εν μέσω οικονομικής κρίσης ο κ. Πασχάλης υπογράμμισε πως η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, η οποία ωστόσο αποτελεί απλώς μία προσπάθεια. «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και για όλη την Ελλάδα αλλά και για τον τομέα των ταξί πήραμε μια μεγάλη απόφαση, όλα τα παιδιά που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, να κάνουμε αυτό το βήμα προς τα εμπρός. Σίγουρα το βήμα αυτό είναι δύσκολο, θέλει πολύ υπομονή και προσπάθεια και μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι σε οργάνωση και σε εξυπηρέτηση. Κάποια λαθάκια μπορεί να γίνουν στην αρχή και είναι αναμενόμενα αλλά πιστεύω ότι θα τα προσπεράσουμε πάρα πολύ γρήγορα γιατί υπάρχει θέληση από όλα τα παιδιά».

 

Οι υπηρεσίες της «Πήγασος»

 

Private υπηρεσίες

• Σύναψη συμβάσεων με φυσικά και νομικά πρόσωπα
• Εκδρομές-περιηγήσεις σε μονές, αρχαιολογικούς χώρους, αξιοθέατα, μνημεία, χειροπρακτικούς
• Μεταφορά σε δυσπρόσιτες/απομακρυσμένες περιοχές (π.χ. πομακοχώρια)
• Ολοήμερα επαγγελματικά ταξίδια
• Μεταφορά καλεσμένων σε δεξιώσεις, γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, κηδείες, σχολικούς χορούς κ.α. με δυνατότητα αναμονής
• Μεταφορά στελεχών σε συνέδρια

Ειδικές υπηρεσίες

• Υπηρεσία «Φροντίδα στο Σπίτι»: Αναλαμβάνουμε την αγορά προϊόντων από καταστήματα (π.χ. ψώνια από μάρκετ, αγορά φαρμάκων, τσιγάρων, ποτών, γλυκών κτλ.).
• Χρήσιμες Πληροφορίες: Βρείτε άμεσα τον επαγγελματία που χρειάζεστε (φαρμακεία, βλάβες, υπηρεσίες μετακόμισης κ.ά)
• Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ κ.ά.
• Μεταφορά κατοικιδίων (με ή χωρίς κλουβί)
• Δυνατότητα δεύτερου οδηγού για τη δική σας μεταφορά, καθώς και του οχήματός σας, μετά από νυχτερινή διασκέδαση
• Αναμονή του οδηγού έως ότου εισέλθετε με ασφάλεια στην οικεία σας

Ειδικές μεταφορές

• Μαθητών σε καθημερινή βάση (στο φροντιστήριο, σχολείο, γυμναστήριο)
• Ανηλίκων σε παιδικό καθισματάκι (απαιτείται ενημέρωση τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα)
• Καθημερινά δρομολόγια στο εξωτερικό (Τουρκία, Βουλγαρία)

Υπηρεσίες Courier

• Δυνατότητα μεταφοράς δεμάτων, φακέλων, εμπορευμάτων, εγγράφων και φαρμάκων.
• Άμεση παράδοση και δυνατότητα αντικαταβολής, εντός και εκτός Ελλάδας

Ευπαθείς Ομάδες

• Μεταφορά ευπαθών ομάδων (νεφροπαθών ή ατόμων με προβλήματα όρασης, κίνησης κ.λπ.)
• Μεταφορά ασθενών στο Νοσοκομείο (Αλεξανδρούπολης/Θεσ/νίκης κ.α.) την ώρα που έχετε επιλέξει εσείς, με αναμονή και επιστροφή

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.pegasustaxi.gr και βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.