Ενας χρονος λειτουργιας για το KOSMOplus

Τον ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματος στην Κομοτηνή γιόρτασε την Παρασκευή το super market KOSMOplus, που βρίσκεται στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς. Η εταιρία λειτουργεί 3 καταστήματα σε Καβάλα, Χρυσούπολη και Κομοτηνή τον τελευταίο χρόνο, ενώ ετοιμάζεται το τέταρτο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη. Η εταιρία KOSMOplus, παρά την κρίση, προσφέρει στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ φιλικές τιμές προς όλους και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Χάριν, λοιπόν, των γενεθλίων του το κατάστημα ετοίμασε ένα μεγάλο πάρτι για να ευχαριστήσει τους πελάτες που το στηρίζουν διαρκώς αυτό τον ένα χρόνο.
 
Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, πλούσιος μπουφές και μια κληρωτίδα περίμεναν τους καταναλωτές που επισκέφτηκαν το υπερκατάστημα το απόγευμα της Παρασκευής. 12 ποδήλατα και 2 ταξίδια, είτε για Λονδίνο είτε για Γερμανία, διεκδίκησαν ως «δώρο γενεθλίων» όσοι ψώνισαν κατά τη διάρκεια της μικρής αυτής γιορτής από το KOSMOplus.
 
Ο κ. Θεόφιλος Κολίμπατσης, μέτοχος της εταιρίας, για τον ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματος και το πάρτι που στήθηκε ανέφερε: «θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο για τον ένα αυτό χρόνο στήριξης και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με καλύτερες τιμές και καλύτερες προσφορές τα επόμενα χρόνια. Παρά την κρίση πηγαίνουμε καλά, γιατί προσφέρουμε κάτι καλύτερο στους καταναλωτές, με χαμηλότερες τιμές και πολύ καλά προϊόντα».
 
Εμείς ευχόμαστε στο κατάστημα να τα εκατοστήσει και να προσφέρει στο κοινό όσο το δυνατόν καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.