Ενα ατομο για την Κτηματικη Υπηρεσια Ξανθης αναζητα το υπουργειο Οικονομικων

Για τις ανάγκες καθαριότητας με σύμβαση διάρκειας 18 μηνών

Στην πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας θα προβεί το Υπουργείο Οικονομικών στην Ξάνθη. Το άτομο που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας 18 μηνών και θα εργαστεί στην Κτηματική Υπηρεσία Ξάνθης. Η ειδικότητα που αναζητείται είναι ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ TMHMA Α' – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Χαριλάου Τρικούπη 6-10, 106 79, Αθήνα, υπόψη κ. Φωτεινής Παπαδημητρίου ή κ. Μαρίας Μπαλάσκα.(τηλ. επικοινωνίας: 2131339617 και 2131339616, αντίστοιχα). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.minfin.gr/web/guest/-/anakoinose-yp-arithm-soch1-2020-gia-te-synapse-symbases-ergasias-orismenou-chronou-gia-ten-kalypse-anankon-katharioteta-1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.