«Ελληνων Γευσεις» εκλεκτες

Δια χειρός του σεφ Δημήτρη Καραπαζαρλή στο νέο μεζεδοπωλείο της Κομοτηνής

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις χώρες εκείνες που ο όρος «διασκέδαση» ή «καλή ζωή» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με ένα γεμάτο τραπέζι και το καλό φαγητό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι μοιραζόμαστε τόσο τις άσχημες αλλά κυρίως τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας μαζί με φίλους και συγγενείς.
 

Οι ωραίες γεύσεις λοιπόν μας χαρακτηρίζουν ως λαό, εξ’ ου και ο τίτλος «Ελλήνων γεύσεις» έχει λάβει στον γαστρονομικό χάρτη σε παγκόσμιο επίπεδο την θέση που του αρμόζει.
 

Αυτό φαίνεται πως έλαβε υπόψιν του ο Δημήτρης Καραπαζαρλής, ιδιοκτήτης και σεφ του νέου μεζεδοπωλείου που άνοιξε πριν λίγο διάστημα τις πόρτες του στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην οδό Ορφέως 9, δίνοντάς του το όνομα «Ελλήνων γεύσεις», δημιουργώντας παράλληλα ένα περιβάλλον που περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αγαπά ο Έλληνας, έναν απλό αλλά ιδιαίτερα προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο, σε μία κεντρική γωνιά της πόλης, με αξιοζήλευτη ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δροσιά.
 

Ένα μεζεδοπωλείο, όνομα και πράγμα, καθώς αφήνει τις γεύσεις να «μιλήσουν» στους ουρανίσκους μας, σε ένα πλήρες μενού δια χειρός του Δημήτρη Καραπαζαρλή, ο οποίος μετά τις σπουδές του στη Le monde, τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο DCT University και την εμπειρία του σε ξενοδοχεία της Βιέννης αλλά και την Αθήνας, βάζει την προσωπική του υπογραφή σε όλα τα αγαπημένα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.

Ψιλό ψαράκι σε τηγάνι ή σχάρα, σούβλες, μπριζόλα σούβλας, κοκορέτσι, χοχλιοί μπουμπουριστοί, σαλάτες και ορεκτικά, βασισμένα στην ελληνική γαστρονομική παράδοση αλλά συνδυασμένα με μικρές πινελιές που κάνουν την διαφορά σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε τόσο στον χώρο του καταστήματος όσο και στον προσωπικό σας χώρο με ένα τηλέφωνο στο 6971914129.

Info:
Μεζεδοπωλείο Ελλήνων Γεύσεις
Ορφέως 9, Κομοτηνή
Τηλ. Παραγγελιών: 6971914129
Όλα και σε πακέτο 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.