ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Μια προσληψη στην Ξανθη για οχτω μηνες

Αιτήσεις μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, που αφορά την πλήρωση 37 θέσεων θα προβεί ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Από τις εν λόγω θέσεις μια ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή ΠΕ Κτηνιάτρων αφορά τη δομή του Οργανισμού που εδρεύει στην Ξάνθη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο.- ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ, Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα, Τ.Κ. 111 45 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν κ Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-8392068). 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.elgo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3002:anakoinonetai-apo-ton-elgo-dimitra-i-proslipsi-epoxikou-prosopikou-me-symvasi-ergasias-idiotikou-dikaiou-orismenou-xronou-gia-tin-kalypsi-epoxikon-parodikon-anagkon&catid=159&Itemid=1248

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.