Εκτακτες προσληψεις Βρεφονηπιοκομων απο το Δημο Κομοτηνης

Αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών συνολικά δύο ατόμων ειδικότητας ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων για την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (δίδεται από την υπηρεσία).

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.

4. Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα.

6. Τα κατά περίπτωση (π.χ. μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, απασχολούμενοι στο δημόσιο κ.λπ.) δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας (π.χ. άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας κ.λπ.).

7. Σε περίπτωση αναπηρίας υποψηφίου ή υποψήφιων γονέων, τέκνων, συζύγων αδελφών που ασκούν το δικαίωμα προστασίας από την αναπηρία συγγενικών ατόμων, Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή Πιστοποιητικό Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής, σε ισχύ, με το οποίο προσδιορίζεται η πάθηση ή βλάβη και το ποσοστό αναπηρίας.

8. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης, όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων

9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, ότι α) πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται την παρ.2 του άρθρου 169 του Ν.3584/07 και β) να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία πρόκειται να προσληφθούν και προς τα πίσω δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη )

10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, και τα εγκλήματα σχετικά με την οικογένεια των άρθρων 360 και 360 Α του Ποινικού Κώδικα, εγκλήματα του ν.3500/2006 για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, εμπορία ανθρώπων, εμπορία ναρκωτικών και ότι δεν εκκρεμεί εις βάρος τους ποινική δίωξη και ότι δεν βρίσκεται σε ισχύ οριστική ή τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για τα ίδια αδικήματα η οποία δεν έχει καταστεί αμετάκλητη.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας:  Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Πλ. Βιζυηνού 1, 69100 Κομοτηνή τηλ: 25313 52443-470. Αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο Δημήτριος Καρακώτσιος (προϊστάμενος του Τμήματος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της κατάθεσης και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα κατατεθεί πρέπει απαραιτήτως να είναι υπογεγραμμένη. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ:

https://komotini.gr/nea-anakoinwseis/anakoinosi-gia-tin-proslipsi-dyo-2-atomon-eidikotitas-de-boithon-brefonipiokomon

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.