Εκπαιδευτες σε Σχολεια Δευτερης Ευκαιριας

Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων(Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) προκηρύσσει γνωστικά αντικείμενα ανά Περιφέρεια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τα ΣΔΕ μίας μόνο Περιφέρειας και για ένα γνωστικό αντικείμενο. Οι εκπαιδευτές θα ενταχθούν με βάση τα μόριά τους σε πίνακες, ανά γνωστικό αντικείμενο και Περιφέρεια, από τους οποίους θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που ενδεχομένως προκύψουν σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Τα γνωστικά αντικείμενα που προκηρύσσονται κι αφορούν στην περιοχή της ΑΜ-Θ περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

•ΣΔΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


•ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

•ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΣΔΕ ΔΡΑΜΑΣ

• ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία μόνο Περιφέρεια και για ένα γνωστικό αντικείμενο. Ισχύουν οι αναθέσεις που προβλέπονται από το ΥΠΕΠΘ για το Γυμνάσιο στους εξής γραμματισμούς:

1. Ελληνική Γλώσσα (ΠΕ 02)

2. Αριθμητικός Γραμματισμός (Μαθηματικά) (ΠΕ 03

Α΄ ΑΝΑΘΕΣΗ – ΠΕ 04 Β΄ΑΝΑΘΕΣΗ)

3. Αγγλική Γλώσσα (ΠΕ 06)

4. Κοινωνική Εκπαίδευση (ΠΕ 10, ΠΕ 13 Α΄ ΑΝΑΘΕΣΗ – ΠΕ 02, ΠΕ 09 Β΄ ΑΝΑΘΕΣΗ)

5. Πληροφορική (ΠΕ 19, ΠΕ 20)

Για την Πολιτισμική Αισθητική Αγωγή μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι ανήκοντες στα ΠΕ 08, ΠΕ 16, ΠΕ 32 και σε Β΄ Ανάθεση οι πτυχιούχοι Ιστορίας κι Αρχαιολογίας Φιλοσοφικών Σχολών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με επισυναπτόμενα το βιογραφικό σημείωμα και τα επικυρωμένα αντίγραφα:

1) τίτλων σπουδών (βασικό πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ξένες γλώσσες με επίσημη μετάφραση, Η/Υ κ.λ.π.)

2) βεβαιώσεων συμμετοχής σε συνέδρια, σεμινάρια, συγγραφής άρθρων εισηγήσεων, βιβλίων κ.λ.π. και

3) αποδεικτικών και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας στην εκπαίδευση ενηλίκων, τυπική εκπαίδευση, κατάρτιση ή άλλη εργασία στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Αχαρνών 426 & Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 111 43).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2007 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής της αίτησης από το Ι.Δ.ΕΚ.Ε.).

Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή έστω και αν έχει σφραγίδα ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς προγενέστερης ημερομηνίας.

Πληροφορίες: κ. Συμεωνίδου τηλ. 210 2531612, 210 2531634.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.