Εκλεψαν το ενδιαφερον τα αγροτικα μηχανηματα της Σ. ΜΙΧ. ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. στην Agrotica 2022

Μεγάλο το ενδιαφέρον για όλες τις ημέρες στο περίπτερο της εταιρείας από την Κομοτηνή

Η Σ. ΜΙΧ. ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών, μηχανημάτων και εργαλείων για πάνω από 40 χρόνια, ήταν μια από τις επιχειρήσεις της Ροδόπης που βρέθηκαν στην Agrotica 2022, με τα αγροτικά τους μηχανήματα να συγκεντρώνουν το σημαντικό ενδιαφέρον των επισκεπτών της.

Η έκθεση γενικότερα, παρά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, πήγε καλά, σημείωσε ο κ. Αλέξης Βερβερίδης, και είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, με το ενδιαφέρον φέτος στο περίπτερό της εταιρείας να τους εκπλήσσει ευχάριστα, μιας και ήταν σημαντική.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα μηχανήματα επεξεργασίας καρπών, όπως καρύδια και αμύγδαλα, τα οποία εμπορεύονται τα τελευταία χρόνια.

Και αυτό γιατί στον τομέα αυτών των καλλιεργειών υπάρχει μεγάλη αύξηση τα τελευταία χρόνια, με πολλούς να αναζητούν μηχανήματα για αυτό ακριβώς το σκοπό. Για αυτό και το ενδιαφέρον ήταν ασταμάτητο από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. «Είναι καινούρια καλλιέργεια, που χρειάζεται καινούρια μηχανήματα, και υπάρχει κενό στην αγορά που καλύπτουμε σε μεγάλο βαθμό εμείς πανελλαδικά πλέον» ανέφερε ο κ. Βερβερίδης.

Γενικότερα η έκθεση είχε πολύ θετικά αποτελέσματα, με κίνηση σε όλα τα μηχανήματα που εμπορεύονται τα τελευταία χρόνια, και ευελπιστούν πως η έκθεση θα τους δώσει την επιπλέον ώθηση που επιθυμούν.

Το ενδιαφέρον μεταφράστηκε και σε πωλήσεις, αν και ο κ. Βερβερίδης εκτιμά πως αν η έκθεση πραγματοποιούνταν όπως γινόταν παλιότερα, στις αρχές της χρονιάς, τότε αυτές θα ήταν πολύ περισσότερες ειδικά για τα μηχανήματα καρπών, γιατί πλέον πέρασε η σεζόν συγκομιδής.

Την ίδια ώρα πολλοί που είναι αποφασισμένοι να αγοράσουν, περιμένουν διάφορα προγράμματα ενίσχυσης, που μπορεί να χρηματοδοτήσουν την αγορά των μηχανημάτων, για αυτό και περιμένουν να αγοράσουν όταν αυτά δημοσιευτούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.