Εκδοθηκε η προκηρυξη για 822 μονιμες προσληψεις στην ΑΑΔΕ με γραπτο διαγωνισμο

Μέχρι τις 4 Απριλίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Εκδόθηκε η 1Γ/2022 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 9/25.2.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 43 του ν. 4765/2021.

Οι θέσεις στη Ροδόπη 

Να θυμίσουμε ότι στην εν λόγω προκήρυξη προβλέπονται θέσεις και για τις υπηρεσίες της Ροδόπης. Συγκεκριμένα η κατανομή ανά ειδικότητα έχει ως εξής: 

ΠΕ Εφοριακών 3 θέσεις για το Τμήμα Γ-Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους φορολογούμενους 

ΠΕ Εφοριακών 1 θέση για το Τμήμα Δ-Εσόδων 

ΠΕ Εφοριακών 1 θέση για την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων- Τμήμα Δ1-Προληπτικών Ελέγχων  

ΠΕ Τελωνειακών 5 θέσεις για το Τελωνείο Κομοτηνής 

ΠΕ Τελωνειακών (Πτυχίο Στατιστικής) 1 θέση για το Τελωνείο Κομοτηνής

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ζ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 16 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 4 Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.