Εκδοθηκε η προκηρυξη ΑΣΕΠ για 1.603 προσληψεις στα νοσοκομεια

Από το ΑΣΕΠ ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 5K/2008, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.603 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας και στο 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα ΜΤΣ (θα την βρείτε παρακάτω).

Η προκήρυξη δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 302/30.6.2008, το οποίο έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας.

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), καθώς και από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Δευτέρας 18 Αυγούστου 2008. Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την, Προκήρυξη: 5Κ/2008, Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.