Εκδοθηκε η νεα προκηρυξη για τις προσληψεις επιστημονων πληροφορικης στα δικαστηρια

Από την Τετάρτη 1 Μαρτίου οι αιτήσεις

Εκδόθηκε η νέα 2Κ/2017 Προκήρυξη  του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αρχή.

Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την 1 Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: «Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510» αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία (ΠΕ ή ΤΕ) της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 20ης  Μαρτίου 2017, ημέρας Δευτέρας.
Να θυμίσουμε ότι στην εν λόγω προκήρυξη περιλαμβάνεται η κάλυψη θέσεων και σε δικαστήρια της Ροδόπης. Συγκεκριμένα προβλέπεται η κάλυψη των εξής θέσεων:

Ειδικότητα Φορέας Αριθμός Θέσεων
ΠΕ Πληροφορικής (ΠΕ Επιστήμης των υπολογιστών ή ΠΕ Μηχανικών Η/Υ ) Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής 1
ΠΕ Πληροφορικής (ΠΕ Επιστήμης των υπολογιστών ή ΠΕ Μηχανικών Η/Υ ) Εφετείο Θράκης 1
ΤΕ Πληροφορικής (ΤΕ Πληροφορικής ή ΤΕ Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων) Εισαγγελία Εφετών Θράκης 1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.