Εγκριθηκε η συναψη συμβασης μισθωσης εργου με δυο ψυχιατρους στο Κεντρο Κοινωνικης Προνοιας ΠΑΜΘ

Ένας από αυτούς θα παρέχει υπηρεσίες στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Έγκριση για νέες προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας έδωσαν μέσω κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, 2 ψυχίατροι θα κληθούν μέσω σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, για χρονικό διάστημα ενός έτους να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες ψυχιατρικής παρακολούθησης των περιθαλπομένων των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η κατανομή είναι η εξής:

  • α) Ένας ιατρός ψυχίατρος, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών ψυχιατρικής στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, για χρονικό διάστημα ενός έτους και ειδικότερα για 52 ώρες (52 εβδομάδες * 1 ώρα/εβδομάδα). Ο ψυχίατρος που θα συμβληθεί με το Κέντρο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκεκριμένο Παράρτημα σε ημέρες και ώρες της εβδομάδας που κρίνει ο ίδιος αναγκαίο και όταν παρίσταται έκτακτη ανάγκη. Η δαπάνη που θα προκληθεί από την ανωτέρω σύμβαση θα ανέλθει στο ποσό των 1.750 ευρώ.
  • β) Ένας ιατρός ψυχίατρος, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών ψυχιατρικής στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, για χρονικό διάστημα ενός έτους και ειδικότερα για 104 ώρες (52 εβδομάδες * 2 ώρες/εβδομάδα). Ο ιατρός ψυχίατρος που θα συμβληθεί με το Κέντρο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Παράρτημα σε ημέρες και ώρες της εβδομάδας που κρίνει ο ίδιος αναγκαίο και όταν παρίσταται έκτακτη ανάγκη. Η δαπάνη που θα προκληθεί από την ανωτέρω σύμβαση θα ανέλθει στο ποσό των 3.500 ευρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.