Εγκαινια λογιστικου γραφειου του Μεμετ Ουζγκιουρ

Ένας παλιός συνεργάτης του «Παρατηρητή της Θράκης» ο Μεμέτ Ουζγκιούρ ξεκίνησε πριν δύο μήνες μια νέα δραστηριότητα, σχετική με το αντικείμενο που σπούδασε, με την ίδρυση και τη λειτουργία λογιστικού γραφείου στην γενέτειρά του το Λύκειο, πραγματοποιώντας έτσι ένα όνειρο ετών.

Ο Μεμέτ Ουζγκιούρ ολοκλήρωσε το δημοτικό στην Ελλάδα ενώ το γυμνάσιο και το λύκειο στην Μπουγιούκ Τσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης. Αφού αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ανατολίας της Εσκισεχίρ πέτυχε την αναγνώριση του πτυχίου του μέσω του ΔΙΚΑΤΣΑ. Μετά την αναγνώριση του πτυχίου του πραγματοποίησε την άσκησή του, την περίοδο 2009-2010 στο γραφείο του πρώην προέδρου του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και λογιστή κ. Μουσταφά Κατραντζή. Ακολούθως υπήρξε εκδότης της εφημερίδας Τουρουντζού, ενώ το 2008-2009 υπήρξε συνεργάτης του «Παρατηρητή της Θράκης» έχοντας στην ευθύνη του τη μετάφραση ειδήσεων στα Τουρκικά.

Τα εγκαίνια του γραφείου

Ο Μεμέτ Ουζγκιούρ πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του λογιστικού του γραφείου στις 3 Απριλίου. Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουσταφά Σαρνίτς, ο τέως βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Ιμπραήμ Σερήφ, οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης κ. Χαλίτ Μεχμέτ και Σααντετίν Σιακήρ Χουσεϊν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ριτβάν Μουσταφά, οι αντιδήμαρχοι κ.Σαλίχ Αχμέτ και Σεμπαχατίν Σαλίχ Αραμπατζή, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών, ο ταμίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης κ. Σερχάτ Νουρί και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Χασάν Χασάν, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μειονότητας Λυκείου κ. Εσίν Μεχμέτ και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου Λυκείου κ. Μεχμέτ Ντεβλέτογλου, ο γενικός αντιπρόσωπος της PETLAS ELLAS κ. Μουσταφά Χασάνογλου, ο ιδιοκτήτης της ΜΑΧ Ο.Ε. κ. Ερόλ Αχμέτ καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής.

 

Μεμέτ Ουζγκιούρ, «Προτίμησα να ξεκινήσω από την γενέτειρά μου»

Το γραφείο ξεκίνησε την λειτουργία του το Φεβρουάριο. Μιλώντας στον «Παρατηρητή της Θράκης» ο Μεμέτ Ουζγκιούρ για τους λόγους που τον οδήγησαν να ανοίξει το γραφείο στο Λύκειο ανέφερε ότι προτίμησε την γενέτειρά του γιατί «είναι απαραίτητη η λειτουργία ενός τέτοιου γραφείου στον οικισμό. Ήδη με το νέο δήμο Αρριανών ο πληθυσμός της περιοχής έχει αυξηθεί και φθάνει περίπου τους είκοσι χιλιάδες. Στις Σάππες υπάρχουν πέντε λογιστές αλλά θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να ξεκινήσω στον τόπο μου ώστε να είμαι κοντά στους ανθρώπους. Είναι και λόγοι συναισθηματικοί που με οδήγησαν σε αυτό, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι στις δύσκολες οικονομικές εποχές τα βήματά μας πρέπει να είναι μετρημένα. Στο μέλλον θα δούμε αν θα επεκταθούμε και αλλού. Προς το παρόν θα λειτουργήσουμε εδώ». Τέλος δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα κινητικότητα αν και η περιοχή είναι αγροτική και οι αγρότες περιμένουν να πληρωθούν για να κάνουν την φορολογική τους δήλωση.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον αγαπητό σε όλους μας πρώην εργαζόμενο του «Παρατηρητή της Θράκης» Μεμέτ Ουζγκιούρ καλές δουλειές και να είναι πάντα καλά. Σε όσους δε ενδιαφέρονται να υπενθυμίσουμε ότι το λογιστικό γραφείο του βρίσκεται στο Λύκειο Αρριανών(πλησίον του βενζινάδικου ADEM PETROL) και για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2532041359 και στην ιστοσελίδα http://mb.batitrakya.net

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.