Εγκαινια για το νεο σουπερ μαρκετ “Family” στην Κομοτηνη

«Επώνυμα, Φθηνά & Ελληνικά» είναι το μότο της αλυσίδας σουπερ μάρκετ “Family” που επισήμως πλέον δραστηριοποιείται και στην πόλη μας.

 

Συγκεκριμένα το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου το νέο κατάστημα “Family” στην Κομοτηνή, το έκτο  κατά σειρά κατάστημα της αλυσίδας, έκανε πρεμιέρα, ανοίγοντας τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό της πόλης μας, έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

 

 

Με μία σύντομη βόλτα στους διαδρόμους του νέου αυτού καταστήματος, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, ότι το μότο της εταιρείας βρίσκει πλήρη εφαρμογή στους γεμάτους διαδρόμους του καταστήματος αλλά και στην άψογη εξυπηρέτηση που τύχαμε από τους εργαζόμενους του καταστήματος.

 

 Επώνυμα προϊόντα σούπερ μάρκετ, σε εκπληκτικές τιμές, κυρίως σε τιμές που έχουν σημαντική διαφορά σε σχέση με αυτές των ανταγωνιστικών καταστημάτων, προϊόντα ελληνικής παραγωγής που έχουν την τιμητική τους αλλά και προϊόντα που δεν παράγονται στη χώρα μας και κατ’ ανάγκη επομένως εισάγουμε λόγω και της  διαρκώς μειούμενης ενταύθα   βιομηχανικής   παραγωγής, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όπως επίσης και κρεατικά απευθείας από  τον παραγωγό στη διάθεσή μας.

 

 

Θέμης Καρματζόγλου

«Θέλουμε να πουλάμε στον κόσμο φθηνά»

 

Το “Family”  της Κομοτηνής κερδίζει όμως με την πρώτη ματιά τον καταναλωτή όχι μόνον γιατί ανταποκρίνεται στα άμεσα ενδιαφέροντά του να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή και την ελληνική επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα αυτή που έχει σχέση με τον χώρο της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και για την αισθητική και τη ζεστασιά του. Αφού είναι ένας ιδιαίτερα πολύχρωμος και πολύ όμορφος  χώρος, όπως άλλωστε αναμενόταν καθότι όπως δήλωσε στον «ΠτΘ» ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Θέμης Καρματζόγλου, «προσέχουμε πάντα πάρα πολύ την εικόνα του καταστήματος. Μας ενδιαφέρει να είναι όμορφο, καθαρό, να έχει σωστά προϊόντα, τιμές προσιτές για τους πελάτες, κυρίως λόγω κρίσης». «Θέλουμε να πουλάμε στον κόσμο φθηνά» σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά

 

Στο σούπερ μάρκετ “Family” απασχολούνται ήδη 21 συμπολίτες, αριθμός ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καρματζόγλου επιθυμούν να αυξηθεί, αν υπάρξει και η αντίστοιχη ανταπόκριση από το κοινό της πόλης.

 

 

Το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 8 και μπορείτε να το βρείτε στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 30.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.