Εγκαινια για το νεο καταστημα της Volterra στην Κομοτηνη

Το Volterra Shop Κομοτηνής ενισχύει το δίκτυο της εταιρείας με στόχο να είναι πιο κοντά σε όλους τους πελάτες της ανά την Ελλάδα

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας Volterra θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή, σε μία εκδήλωση γεμάτη ενέργεια και εορταστικό κλίμα Το Volterra shop Κομοτηνής ενισχύει το δίκτυο της που έτσι φτάνει σήμερα τα 8 καταστήματα στην Ελλάδα και φέρνει την εταιρεία ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου των 13 καταστημάτων έως το τέλος του 2019.
 
Η Volterra Α.Ε. (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου ΑΒΑΞ Α.Ε., ενισχύοντας το δίκτυο της και με στόχο να είναι πιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και να ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, άνοιξε στην Κομοτηνή φυσικό κατάστημα. Το νέο κατάστημα όπως και όλα τα καταστήματα, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες ενέργειας που δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ενεργειακές τους ανάγκες, ενώ στελεχώθηκε από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Volterra με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η Volterra το 2018 δημιούργησε το δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας Volterra Shop Franchise, παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης.
               

Info:

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Αποστόλου Σούζου 9 & Καραμπάση, Κομοτηνή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.