Εγκαινια για τα «Παιχνιδοκαμωματα»

Μπορεί να μετρά ήδη περισσότερο από έναν μήνα λειτουργίας, ωστόσο ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός της πόλης, τα αξιοζήλευτα «Παιχνιδοκαμώματα», που βρίσκονται στην οδό Σισμάνογλου 58, εγκαινίασε και επισήμως τη λειτουργία του την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, με τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

 

Το «παρών» σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το καλοστέργιωμα της επιχείρησης και την ευλογία του χώρου, έδωσε τόσο η υπεύθυνη λειτουργίας του σταθμού κ. Τόνια Στεπάνη και οι συνεργάτες της όσο και πολλοί γνωστοί και φίλοι που έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα, αλλά και γονείς παρέα με τα παιδιά τους που πλέον φιλοξενούνται καθημερινά στους χώρους των «Παιχνιδοκαμωμάτων», ένα  «σχολείο» διαφορετικό, ένα «σχολείο» παιδοκεντρικό όπως το είχαμε χαρακτηρίσει και μέσω των σελίδων της εφημερίδας μας, «όπου ο μαθητής τοποθετείται στο κέντρο, οι δραστηριότητες ξεκινούν από αυτόν, αφορούν αυτόν και προσεγγίζονται με βιωματικό τρόπο».

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν κεράσματα από το κατάστημα «Μελίρρυτον» ενώ τα χειροποίητα γλυκά και οι χυμοί έφεραν τη σφραγίδα των “Cleopatra’s alchemies”.

 

Καλή συνέχεια να ευχηθούμε  με πολλά πολλά ευτυχισμένα παιδάκια,  παιχνιδοκαμώματα και κέφι!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.