Εφτασε η ωρα για την 17η Διεθνη Εκθεση Alexpo 2016

Αναβαθμισμένη θα είναι φέτος η έκθεση που θα λάβει χώρα από τις 24-28 Ιουνίου με 4 θεματικές ημέρες

Δύο χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της Alexpo 2014, η Διεθνής Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης επιστρέφει δυναμικά, με 4 θεματικές ημέρες δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες αμιγώς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.
 
Το 2014 η 16η έκθεση κατέγραψε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες, 100+ εκθέτες, 30+ καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό, παράλληλες εκδηλώσεις, θεματικές ημερίδες και επιχειρηματικές συναντήσεις.
 
Φέτος η έκθεση αναβαθμίζεται, με εκπροσώπους διμερών επιμελητηρίων, επιμελητηρίων του εξωτερικού, εμπορικούς ακόλουθους και επιχειρηματίες να ενδυναμώνουν το διεθνή χαρακτήρα της Έκθεσης, συμμετέχοντας σε b2b συναντήσεις που αποβλέπουν στη δημιουργία επωφελών συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.
 
Η διάρθρωση της Alexpo2016 σε 4 θεματικές ημέρες (Τουρισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Καινοτομίας και Μεταποίησης, Λιμανιού) έχει σαν στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία ξεκάθαρου μηνύματος προς τους επισκέπτες που για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες αμιγώς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.
 
Το ίδιο διάστημα, παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολύπλευρου προγράμματος που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού.
 
Εκθέτριες εταιρείες στην ALEXPO είναι αυτές που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες στην Θράκη ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν συνεργασίες και δίκτυο στην περιοχή.
 
Οι τομείς Δραστηριότητας Εκθετών είναι: Τρόφιμα – Ποτά, Ενέργεια – Εξοικονόμηση Ενέργειας, Τεχνολογίες – Υπηρεσίες – Προβολή, Μηχανήματα – Εξοπλισμός, Υγεία – Αισθητική, Κατοικία – Δόμηση, Βιομηχανικά Προϊόντα, Φορείς – Οργανισμοί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.