Εφτα ατομα για την καθαριοτητα στην παραλιακη ζωνη θελει να προσλαβει ο Δημος Κομοτηνης

Ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των καλοκαιρινών μηνών

Στην πρόσληψη 7 ατόμων με Σύμβαση ορισμένου χρόνου για να καλύψει την καθαριότητα κυρίως της παραλιακής ζώνης κατά την θερινή περίοδο, θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής ενέκρινε την πρόσληψη του προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, με το αίτημα να αποστέλλεται στο προς έγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Δήμος θέλει να προχωρήσει στην πρόσληψη αυτού του προσωπικού ώστε να καλύψει ανάγκες ανταποδοτικού χαρακτήρα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου για το έτος 2023, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες.

Κυρίως απαιτείται η συνδρομή αυτού του προσωπικού κατά τη θερινή περίοδο, όπου με την προσθήκη της παραλιακής ζώνης επιβάλλεται η σχολαστική και επαυξημένη τήρηση των κανόνων καθαριότητας. Για αυτό και ο Δήμος προτίθεται να προχωρήσει εντός του 2023, στην πρόσληψη Επτά ατόμων ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), μέγιστης διάρκειας σύμβασης οκτώ μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ελπίδα είναι πως η έγκριση θα έρθει από το ΥΠΕΣ και οι διαδικασίες θα κινηθούν το ταχύτερο δυνατόν, μιας και η διενέργεια εκλογών μέσα στην άνοιξη, μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις στη διαδικασία, που για ευνόητους λόγους πρέπει να ολοκληρωθεί πριν την θερινή περίοδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.