Ευχες και χαμογελα «αποτυπωθηκαν» στο “Giorgos Antoniadis Photography”

Η βροχή της Παρασκευής δεν σταμάτησε την γιορτή του ανακαινισμένου φωτογραφικού στούντιο

Μπορεί ο καιρός να έκρυβε τις δικές τους εκπλήξεις, ωστόσο η βροχή που έπιασε στην Κομοτηνή το απόγευμα της  Παρασκευής 14 Οκτωβρίου, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την γιορτή που στήθηκε στο ανακαινισμένο φωτογραφικό στούντιο του Γιώργου Αντωνιάδη στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της Βενιζέλου.

Το “Giorgos Antoniadis Photography” άνοιξε και επισήμως εκ νέου τις πόρτες του σε έναν χώρο που πρωταγωνιστούν κάποιες από τις ωραιότερες στιγμές όσων εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν την ομάδα του στούντιο αλλά και όλα τα απαραίτητα για όσους αναμένεται να το κάνουν.

Ένας μοντέρνος μίνιμαλ χώρος, που επιμελήθηκε η αρχιτέκνων μηχανικός κ. Μίνα Θεοδωρίδου του τεχνικού γραφείου “MORPHI” και στον οποίο ο φωτογράφος Γιώργος Αντωνιάδης και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν καλύπτοντας κάθε μικρή ή και μεγαλύτερη ανάγκη σας σε σχέση με την φωτογραφία.

Το απόγευμα της Παρασκευής το σύνολο της ομάδας έστησε μία μικρή υπαίθρια γιορτή, με πλούσιο και μάλιστα χειροποίητο, δια χειρός της Άννας Αντωνιάδη, μπουφέ, συνοδεία των μουσικών επιλογών του Dj Αντώνη Καμπουρίδη που συνέδραμε στο εορταστικό πνεύμα.

Φίλοι και γνωστοί έδωσαν το παρών για να ευχηθούν καλή, νέα, αρχή στην ομάδα του στούντιο αλλά και να κλείσουν τα ειδικά εκπτωτικά για την ημέρα «πακέτα» που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν έκπτωση 150 ευρώ σε όσους έκλεισαν το δικό τους πακέτο γάμου, αλλά και χρήσιμα στην καθημερινότητά μας αντικείμενα και διακοσμητικά αξεσουάρ «προσωποποιημένα» με φωτογραφίες της επιλογής τους.

Οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν ευχές, χαμόγελα αλλά και όμορφα στιγμιότυπα απαραίτητα στο σύνολό τους για κάθε νέο ξεκίνημα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.