Ευχες για ενα καλυτερο 2023 απο τους καταστηματαρχες της Ερμου

Έκοψαν την πίτα τους για πρώτη φορά μετά την πανδημία

Την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά, μετά από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, είχαν οι καταστηματάρχες της Ερμού, που έκοψαν την βασιλόπιτά τους το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου.

Όπως τόνισε ο κ. Φώτης Ναούμ εκ, μέρους των καταστηματαρχών, αυτή είναι η τρίτη χρονιά που συγκεντρώνονται για να κόψουν την βασιλόπιτά τους, με ένα κενό τα δύο προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας.

«Μαζευτήκαμε για να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να τα πούμε και να ευχηθούμε για την καινούρια χρονιά» σημείωσε, παρόλο που ήδη είναι μια μεγάλη καλή παρέα, και καθημερινά έχουν τις επαφές τους.

Αυτό που ελπίζουν είναι να πάει καλύτερα η επόμενη χρονιά, να τους ακούσει και ο κόσμος, ενώ θα συνεχίζουν και τις κοινές τους δράσεις, μιας και θα συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κομοτηνή όλοι μαζί οι καταστηματάρχες της Ερμού.

Τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω κρίσης αλλά και της επιφυλακτικότητας όμως ο κ. Ναούμ πρότεινε στους συμπολίτες μας να κάνουν πάντα μια βόλτα στην αγορά, μιας και βελτιώνει τη διάθεση, αλλά και μπορούν να βρουν πολλά πράγματα στα καταστήματα.

Στη συνέχεια ο κ. Ναούμ έκοψε τις δύο πίτες που προσέφερε το κατάστημα Γλυκοπωλείον, με το φλουρί, και το δώρο από το κατάστημα Ορταξίδης Εκκλησιαστικά, να κερδίζει το κατάστημα Sweet Home.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.