Δυο προσληψεις στο ΚΕΜΕΑ του Δημου Κομοτηνης

Από σήμερα οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων εξέδωσε το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής για την υλοποίηση της δράσης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» (Περίοδος 2023-2024)».

Οι θέσεις αφορούν δύο άτομα ειδικότητας ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης εργασίας ορίζεται από την υπογραφή της έως τις 31 Αυγούστου 2024 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής», Γρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος, ΤΚ 69133, ΚΟΜΟΤΗΝΗ,  απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, υπόψη κ. Μαρίας Μερέτη (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23175).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και διαρκεί έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Info

Αναλυτικά η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.komotini.gr/prokirixeis/kemea-anakoinosi-soh-22023-gia-tin-proslipsi-prosopikoy-me-shesi-ergasias-idiotikoy

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.